IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин и Бехати Принсло показват любовта си в гореща фотосесия

20 април 2024 18 00

Двамата позират за новата колекция за бижута

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адам Лавин и Бехати Принсло очевидно са оставили всичките си лични проблеми зад гърба и са готови да отворят нова страница от общия си семеен живот. 

Любовта на двамата бе във фокуса на нова рекламна кампания за бижутерийната марка Jacquie Aiche. Двойката, която е женена от 2014 година, участва в сексапилна фотосесия, позирайки в различни пози с оскъдно облекло. Докато Лавин и Принсло показват плът пред камерата, те оставят бижутата от новата колекция Rebel Heart да говорят сами за себе си и да привлекат цялото внимание.

„Винаги сме обичали да работим с Бехати – всеки път, когато снимаме заедно, е специален като първия. Тя има енергия, която не може да се сравни с никоя друга, и блести още повече, когато е допълнена от бижута... А още с представянето на мъжката ни колекция сме си мечтали да включим нея и него в кампания. Бехати и Адам просто изглеждат като перфектната двойка – те са бунтари, със свободен дух и неустоим магнетизъм“, казват от Aice в официално съобщение.

В новите снимки 35-годишната Принсло се съблича до високо изрязано боди, което показва стегнатите ѝ крака. Тя също така позира с черен сутиен, докато съпругът ѝ е увил ръце около нея, и в бяла риза, която се плъзга по раменете, разкривайки че няма нищо под нея. И разбира се, 45-годишният Лавин също показва сексапил в оскъдно облекло, избирайки да бъде гол под дънково яке, показвайки множеството си татуировки. Той също така доказва, че може да бъде и стилен, носейки тъмнозелен костюм и черна тениска.

На всяка от снимките двойката показва различни артикули от колекцията Rebel Heart, която се описва като бижута за бунтари, любовници и дивите хора.

„Енергията, която Адам и Бехати придават на бижутата, както заедно, така и отделно, олицетворява всичко, което ни идваше наум, когато работихме по колекцията. Всичко се върти около това да споделяш собствената си светлина със света. С Адам и Бехати, които са еднакво позитивни и енергични, можеш просто да почувстваш електричеството помежду им на снимачната площадка“, казват още от марката.

Щастлива новина: Адам Лавин и Бехати Принсло станаха родители за трети път

Въпреки скандала: Бехати Принсло подкрепи Адам Лавин

Как Бехати Принсло се чувства относно скандала с Адам Лавин?

От своя страна, Бехати сподели, че фотосесията е била много забавна и специална. Тя допълва, че това е първият път, в който снима кампания заедно със съпруга си, което е направило преживяването и крайния ефект още по-красив момент.

Както Лавин, така и Принсло считат себе си за големи фенове на бижутата на Jacquie Aiche. Моделката дори призна, че носи артикули от марката всеки ден.

„Тези бижута имат енергия, която е уникална, но понякога се слива с моята. Искам моят стил и бижутата, които нося, да олицетворят мен. Независимо дали съм с тениска и дънки, или в костюм, обичам да се забавлявам и да се чувствам комфортно в дрехите и аксесоарите си“, казва още Бехати.

Ден преди фотосесията да бъде пусната онлайн, Принсло и Лавин се насладиха на стилна романтична вечер в Лос Анджелис по време на наградната церемония Breakthrough Prize. Двойката, която посрещна син през януари 2023 година, очевидно се наслаждаваше на вечерта и постоянно се смееше на червения килим. Адам и Бехати имат и още две деца – 7-годишната Дъсти Роуз и 6-годишната Джио Грейс.

Адам Лавин,

Снимка: Getty Images

За събитието преди няколко дни моделката носеше раирана рокля без презрамки от архивната колекция на Jean Paul Gaultier за пролет/лято 1995 година. Тя комбинира дизайна с черни токчета и сребърна гривна на единия глезен. Междувременно 45-годишният Лавин запази стила си класически, обличайки черен костюм с бяла риза. Той все пак не беше строго официален, като избра да не слага вратовръзка и вместо това разкопча горното копче, за да разкрие малка част от татуировките по тялото си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари