IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Еминем, Хейли Джейд, отпразнува моминското си парти

19 април 2024 08 40

Тя заведе приятелките и сестра си Алейна в Тампа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Обратното броене до сватбата на Хейли Джейд Скот официално започна!

Преди да каже заветното „Да“ на годеника си Евън Маклинток, 28-годишната инфлуенсърка и дъщеря на Еминем заведе приятелите си на разходка с лодка в Тампа Бей, Флорида. Скот носеше бял бански от две части и позира за снимки, публикувани в социалните мрежи преди няколко дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

На първата снимка водещата на подкаста Just a Little Shady седи на носа на лодката с група от най-близките си приятелки, облечени в еднакви черни бански костюми. Бъдещата булка държи здраво бялата си сламена шапка и се усмихва до сестра си Алейна Мари Скот. На друг кадър Хейли позира соло на фона на чистия син океан.

„Сладураните на Тампа“, написа щастливата бъдеща булка под колекцията от снимки.

Преди да замине за ваканцията, Скот сподели видео със своите последователи в TikTok, показвайки им какви подаръци е подготвила за своите приятелки. В торбичките тя бе включила кърпа, суитшърт и чанта за грим, пълна с най-важните асортименти за перфектната визия.

@hailie_jade_ Pack my bachelorette gift bags w/ me ???‍♀️ #bachelorette #bacheloretteparty #bride ♬ original sound - Hailie Jade

Скот също така представи на своите фенове малко повече подробности около опаковането на багажа за специалната почивка. Тя сподели видео в TikTok на 15 април, където се вижда какви дрехи, бански и аксесоари е взела със себе си. Докато събираше багажа си, Хейли обясняваше и щателния процес за организиране и увеличаване на пространството в куфара си. Някои от другите основни неща за моминското пътуване включваха машина за бял шум, музикална колонка и органайзер, съдържащ нейните лекарства и добавки.

Еминем е щастлив – дъщеря му се омъжи

Дъщерята на Еминем стартира своята модна кариера

Почитане на традициите: Годеникът на Хейли Джейд помолил Еминем за ръката ѝ

Скот и Маклинток, които се запознават като студенти в университета на Мичиган, се сгодиха през февруари 2023 година след шестгодишна връзка. Тя обяви щастливата новина в социалните мрежи, споделяйки снимки от предложението за брак. В колекцията бе включена и снимка на Маклинток на едно коляно пред бъдещата си съпруга, както и една на двойката, пиеща шампанско след щастливото „Да“.

„Обикновено обобщение на уикенда... 2.4.23. Обичам те“, написа Хейли в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

През май 2023 година двойката отпразнува годежа си с елегантно парти на покрива на сграда в Детройт. Същия ден Скот публикува видео в социалните мрежи, показвайки как се подготвя за специалната вечер. Тя осигури видео урок по гримиране на своите последователи, казвайки че избира неутрални цветове около очите, защото ще смени няколко тоалета за вечерта. „Първо ще направим годежните си снимки, след което ще отидем на партито, така че ще се преоблека“, каза още Хейли.

Малко по-късно бъдещата булка сподели видео, показвайки украсата за партито, включваща множество бели цветя и свещи. В клипа също така бяха включени и снимки от годежната фотосесия на двойката.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари