IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун всъщност не е Ема Стоун – ето как актрисата иска всички да я наричат

29 април 2024 14 30

Готова е да се откаже от сценичното си име

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дами и господа, представяме ви Ема Стоун, която всъщност не се казва Ема Стоун.

Носителката на две награди „Оскар“ разкри в интервю за Hollywood Reporter, дадено заедно с колегата ѝ Нейтън Фийлдър, че предпочита да се представя с истинското, а не със сценичното си име. Когато беше попитана от изданието дали би поправила фенове, които я нарекат с кръщелното ѝ име вместо Ема, 35-годишната актриса категорично отрече и заяви, че това би било много хубаво. „Бих искала да ме наричат Емили“, допълва Стоун.

Звездата казва, че хората, с които работи, я наричат Емили, след като я опознаят. Разказва, че е избрала сценичното Ема Стоун, защото Емили Стоун вече било заето от друга актриса, която е била член на организацията SAG-AFTRA преди нея.

„И изведнъж, преди няколко години, полудях. По някаква причина не исках да се представям със сценичното си име. Исках просто да ме наричат Емили. Нейтън ме нарича Ем, което е много по-лесно“, разказва Стоун.

През ноември 2018 година звездата казва, че съвсем случайно, когато е била по-малка, е искала да бъде наричана Ема заради своята любимка от Spice Girls - Ема Бънтън. „Когато растях, бях много руса и истинското ми име беше Емили, но исках да ме наричат Ема заради Бейби Спайс. И познайте какво? Сега ме наричат така“, каза тя по време на появата си в шоуто на Джими Фалън.

Връщайки още времето назад, Стоун разказа, че желанието ѝ да бъде наричана Ема не е било изцяло базирано на любовта ѝ към Бънтън и Spice Girls, но все пак, когато е била втори клас, е отишла при учителката още на първия ден и я помолила да я нарича Ема. „И имаше ли нещо общо с Ема Лий Бънтън от Spice Girls? Да, имаше“, допълни тя.

Емили каза още, че по това време вече е била присъствала два пъти на концерт на британската група, но се подготвяше да ги види отново на тогавашното им турне през 2019 година.

„Гледах ги на живо през 90-те, след което през 2008 година в зала 02 Arena, а съвсем наскоро обявиха, че ще направят ново турне и ще отида на него, някак си. Не мисля, че билетите са в продажба, но ще намеря начин“, категорична бе Стоун.

Тогава водещият Джими Фалън помогна на гостенката си да направи тест, разкриващ коя дама от Spice Girls ѝ приляга най-много. Когато резултатите бяха готови, Стоун беше шокирана, тъй като ѝ показа, че прилича на Пош Спайс, иначе казано Виктория Бекъм.

И докато Ема Стоун ще се опита да промотира истинското си име в Холивуд, то сценичното ѝ се появи наскоро в много успешен продукт, който няма нищо общо с големия или малкия екран. Говорим за новия албум на Тейлър Суифт, The Tortured Poets Department, който включва изненадваща поява от носителката на два Оскара.

В новата песен Florida Суифт отдаде заслуженото на своята приятелка Ема Стоун, която ѝ е помогнала в написването на текста. По думите на Тейлър, парчето е било написано също така с помощта на групата Florence and the Machine и идеята се върти около това какво се случва, когато животът ти не е това, което си си представял да бъде.

Певицата подчерта как на моменти в живота сме заобиколени от сурови последствия, присъди и обстоятелства, които не са ни довели до мястото, където сме мислили, че ще бъдем, и просто искаме да избягаме от всичко, което някога сме познавали. Именно тогава човек си задава въпроса „Има ли място, където мога да отида?“.

Звезди и баскетбол: Ема Стоун с рядка поява с мъжа си Дейв Маккари

Звездна мода: Ема Стоун се вдъхнови от гръцката митология

Ема Стоун облече булчинската си рокля за червения килим

Относно избора на име за песента, Суифт каза, че обича да гледа Dateline, където дават истински криминални случаи и всеки път, когато някои извърши престъпление и трябва да се укрие, той избира да отиде във Флорида.

Освен връзките с урагани, топло време, блата и дори отдаване на почит за времето, което Тейлър е прекарала в Дестин, Флорида също е значима заради факта, че това е първото място, на което Суифт изнася концерт от турнето си Eras след приключването на шестгодишната си връзка с Джо Алуин.

Не е ясно точно коя част е написана от Ема Стоун, но приятелството между двете успешни дами датира от 2008 година, когато те присъстват на наградите Young Hollywood в Лос Анджелис. Две години по-късно Суифт подкрепи актрисата на премиерата на филма „Лесна, А?“ в Ел Ей.

„Много е важно да имаш хора, на които да вярваш. Ема, Селена и аз имаме толкова много общи неща в живота, които са се променили през последните години, но приятелството ни остава същото. Така че това е много хубаво“, каза певицата през 2012 година.

През годините Суифт продължи да подкрепя приятелката си, включително присъствайки на различни премиери. Феновете я видяха на Бродуей за пиесата Cabaret, the Favourite, както и на червения килим за „Клети създания“ през миналата година.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари