IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Ема Стоун се вдъхнови от гръцката митология

10 май 2022 10 30

Актрисата промотира нов филм в Гърция

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ема Стоун е жена, която знае как да съчетава тоалета с темата и мястото на събитието, на което присъства.

Преди няколко дни актрисата беше на премиерата на новия си филм Bleat в Атина, носейки рокля, вдъхновена от гръцката митология. Разхождайки се по белия килим в Националната опера в столицата, Стоун носеше класическа рокля на гръцка богиня, която се отличаваше с открити рамене и дълги ръкави. Дизайнът на Louis Vuitton беше изработен от прозрачна сиво-синя материя, която включваше плисиран корсаж и златни декорации, пришити навсякъде. Яркочервеният колан, който стягаше талията, добави модерен щрих към митологичния стил.

Ема Стоун

Снимка: Getty Images

Актрисата носеше тъмночервената си коса спусната назад с дълбока странична част, а аксесоарите ѝ се състояха от златни обеци и пръстен. Под роклята тя носеше сребърни кожени сандали, които се виждаха, само когато Стоун се разхождаше по белия килим.

Ден по-рано Ема също впечатли със стил, но този път заложи на нещо типично за нея – сив костюм. Тоалетът, който отново беше дело на Louis Vuitton, се състоеше от овърсайз сако с дълги ревери, завършващи покрай талията, и панталони с маншети. Под тях Стоун носеше сребърни токчета, напълно подходящи за официалното събитие.

Актрисата беше в Атина, за да покаже новия си късометражен филм Bleat, режисиран от Йоргос Лантимос. В 30-минутния черно-бял проект, Стоун играе млада вдовица, като това е третата ѝ колаборация с гръцкия режисьор. „Ще ми отнеме много време да разкажа какво точно харесвам в Йоргос“, каза Ема пред медиите в Атина. Тя си партнира с Лантимос и във филма „Фаворитката“, където играят още Оливия Колман и Рейчъл Вайс.

Ема Стоун

Ема Стоун и Йоргос Лантимос. Снимка: БГНЕС

Пред местната преса Стоун разказа за ролята си на млада вдовица и какви са били предизвикателствата при заснемането на късометражния филм.

„Каква е ползата от продължаването на тази – без да обиждам никого – глупава професия на актьор, ако не се предизвикваш и не се опитваш да преодоляваш трудностите? Мисля, че това е истинското значение и на живота“, категорична бе актрисата. Тя допълни, че се разбира чудесно с Йоргос Лантимос и той ѝ дава спокойствието да върши работата си, без да се притеснява за най-малкия детайл.

Филмовата презентация на Bleat е част от програмата NEON for the Artist, която свързва пионерски съвременни артисти и режисьори/продуценти с оркестрова музика, изпълнявана на живо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари