IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лени Кравиц пак засрами младите мъже - направи впечатляващи набирания по дънки с ниска талия

12 май 2024 15 00

Не е нужно да се чудим на релефното тяло на почти 60-годишния певец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лени Кравиц има какво да покаже на доста по-младите мъже от него. 59-годишният певец, който ще навърши 60 след броени дни (на 26 май), е известен с релефното си и стегнато тяло. Той отново показа как се грижи за добрата си форма, но без това да пречи на характерния му, рокеднрол стил на обличане.

Лени показа коремните си мускули, докато се набира на халки, но не в екипировка за фитнес, а облечен в дънки с ниска талия. Въпреки че повечето хора не обичат да тренират в панталони, изглежда, че това е предпочитанието на Кравиц, който или е по дънки, или направо е с кожен панталон и по ботуши, докато се поти във фитнеса. Последното видео с тренировката на изпълнителя беше изгледано 2,4 милиона пъти за 7 часа.

Във въпросноя клип певецът носи сини дънки и кожен колан със златна катарама. Кравиц не само прави набирания, но и впечатляващи повдигания на краката си, тренирайки горната част на тялото и прословутия си корем.

Той е качил видеото си към сингъла си Human, който беше издаден през април и е част от предстоящия му дванадесети студиен албум Blue Electric Light, който ще излезе на 24 май. „Още един ден… друг живот. Благодарете“, е написал Лени до клипа.

Феновете му са го засипаха с позитивни коментари за вида: „Само Лени има право да тренира с дънки“, гласи най-харесваният коментар. „Още един ден, още един видеоклип на Лени, който тренира без усилие, докато носи нетрадиционни дрехи за тренировка, и НЕ съм ядосан за това“, написа друг почитател на звездата.

През април Кравиц стана популярен с видео с 14,6 милиона гледания към момента на тази публикация. Той тренираше във фитнеса с треньора си, облечен в кожени панталони, мрежест потник, слънчеви очила и ботуши.

Каквото и да прави Кравиц, определено го прави сериозно. Той каза на USA Today през март, че тренира пет или шест дни в седмицата. „Опитвам се да си почивам колкото е възможно повече, но тренировките са моята слабост“, каза той.

Това може да е причината Кравиц да изглежда толкова млад, нещо, което каза, че е научил от дядо си. „Имах дядо, който винаги изглеждаше с 25 години по-млад, отколкото беше, и той правеше същото“, каза той пред изданието. „Не бях запален по тренировките като млад, но дядо ми ме събуждаше, за да върша домакинска работа, а след това искаше да тренирам с него. Той се качваше на колелото си в края на 80-те и караше по пет часа.“

Ако Кравиц реши да тръгне на турне, след като пусне Blue Electric Light, той видимо ще бъде в страхотна форма за всичките си танцови движения.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари