IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика в Италия – Тейлър Суифт и Травис Келси си почиват във вила от 18 век на брега на езерото Комо

17 май 2024 17 40

Влюбените спят в леглото на Наполеон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Травис Келси и Тейлър Суифт намериха пролука в натоварените си графици, за да се насладят на романтично бягство край езерото Комо в Италия.

След като играчът на „Канзас Сити Чийфс“ подкрепи приятелката си на първите ѝ концерти в Европа от турнето Eras, организирани в Париж, сега той и приятелката му посетиха красивата дестинация на Ботуша. Преди това обаче двамата избраха отдалечено от големия град място, където да се разходят и да починат на спокойствие преди новите изпълнения на Суифт.

По-рано през седмицата влюбените бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка по улиците край езерото Комо след романтична вечеря. Келси носеше бяла блуза с дълъг ръкав и черни панталони, докато приятелката му се облече в изцяло черен тоалет от рокля и сако, комбинирани с черни обувки. Двамата бяха прегърнати и очевидно не се притесняваха от това, че показват близост и всеки може да им направи снимка за социалните мрежи.

След вечерята си Травис и Тейлър се насочиха към частната вила, която бяха наели срещу 21 хиляди долара на вечер. Според уебсайта на къщата, тя е построена през 18 век и се намира в обширния крайбрежен имот Grand Hotel Tremezzo. Отличава се с неокласически стил, който е бил на мода по времето, когато имотът е бил закупен от херцозите на Сербелони преди три столетия.

Въпреки че вилата притежава съвременно обзавеждане, достойно за всяка една звезда, тя все още е пълна с реликви от периода, в който е била построена, и може да се похвали с легло, на което самият Наполеон Бонапарт е спал със съпругата си Жозефин по време на посещението им в Милано.

Вилата се отличава с хипнотизиращи теракотени подове, фрески от 18-и век, облицоващи стените, и блестящи полилеи от муранско стъкло. Двойката не само ще може да се наслади на прекрасните архитектура и дизайн, но ще има и екип от помощници, който ще удовлетвори всяка тяхна поръчка. Гостите на вилата имат достъп до иконом по всяко време, частен готвач, който да им приготвя ястия на открито на свещи, и екип от камериерки, които да поддържат големия имот искрящо чист.

Къщата разполага с шест апартамента, всеки от които има собствен санитарен възел и кът за сядане, побиращ до 12 души. Тейлър и Травис ще имат зашеметяваща гледка към езерото Комо, когато пожелаят, като също така се радват и на частен басейн, ако поискат да се потопят насаме.

Травис Келси и Тейлър Суифт пренесоха любовта си в Сидни

Любов пред очите на целия свят – Тейлър Суифт и Травис Келси

Тейлър Суифт възнагради Травис Келси с целувка след класирането му на Super Bowl

Градините с арабески, обграждащи имота, са произведение на изкуството, а вилата рекламира, че гостите могат да се насладят на романтични ястия или релаксиращи разходки из цялата площ.

По време на престоя си във вилата, Тейлър и Травис бяха заснети да се гледат романтично в очите, докато вечеряха навън на малка маса. Певицата показа поразителна фигура в тъмносиня рокля с издути къси ръкави. Представителят на NFL заложи на далеч по-небрежна визия със суитшърт в кремав цвят и широки черни панталони.

Бягството от реалността обаче беше доста кратко, тъй като Суифт трябваше да се завърне към концертите си. Тя излезе в Стокхолм на 17, 18 и 19 май на Friends Arena. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари