IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева навърши 6 годинки

22 май 2024 14 50

Вижте видео на малкия чаровник, който проявява и певчески талант

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Телевизионният продуцент и водещ Андрей Арнаудов за пореден път показа, че се радва на истинско семейно щастие с половинката си Емануела Толева и сина им Васил.

„Васко. Днес. На 6 години! Безкрайна любов и благодарност и към него, и към Еми! ( Видеото е от подгряването за рождения ден)“, написа гордият баща до видео на малкия Васко, който пее песен на Дичо и прави умели танцови движения, заявявайки сериозни таланти в музиката и изявата пред камера.

Припомняме, че именно 37-годишната Емануела – бивш модел и баскетболистка, която има сестра близначка – Доротея, успя да превърне екранната и бизнес половинка на Иван Христов в улегнал семеен мъж. Арнаудов и Толева са заедно от 2016 година, а синът им Васко се роди две години по-късно.

Детето на 44-годишния Андрей е кръстено на покойния му баща – композитора Васил Арнаудов, така че не е изненада, че малкият има перфектен слух и музикални заложби.

Освен това Андрей сподели в Instagram и въртележка от сантиментални снимки от раждането на Васко до днес, пишейки до нея: „Нашият 21ви май през годините.“

Един от кадрите показва Еми и Андрей в родилното, веднага след раждането на своя единствен наследник.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари