IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Джъд Лоу излиза с топфутболист

28 май 2024 17 40

Айрис Лоу има връзка с играча на „Ливърпул“ Трент Александър-Арнолд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Футболистът Трент Александър-Арнолд беше засечен на нова среща с наследницата на британския актьор Джъд Лоу – Айрис Лоу. 25-годишният играч на отборите на Англия и „Ливърпул“ и 23-годишният модел бяха видени да излизат на вечеря в ресторант Cipriani в Монте Карло, Монако в петък.

Двамата бяха видени да пристигат на Френската Ривиера тази седмица, след като за първи път бяха уловени заедно от папараците миналия месец.

След вечеря двамата са отпътували с разкошна яхта, закотвена в ексклузивното пристанище Еркюл, където има десетки лодки за милиони лири, собственост на богати и известни личности.

Според публикацията влюбените са танцували на горната палуба на кораба, където диджей е пускал музика.

Айрис и Трент бяха видени да се разхождат миналия месец по модерния лондонски Портобело Роуд в Нотинг Хил.

Един очевидец каза по това време: „Те изглеждаха много спокойни и щастливи и просто се разхождаха като двама обикновени млади хора, които си прекарват добре. Никога не бихте помислили, че са много богати и известни, а повечето хора дори не ги забелязаха. Те се появиха в кафене, за да си вземат напитките и тъй като денят беше хубав, те просто се разхождаха.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A (@irislaww66)

Айрис е средното дете на Джъд и Сейди Фрост, като има по-голям брат, Рафърти, на 27 години, и по-малък на име Руди, на 19. Лоу и Фрост сключиха брак през 1997 г., но се разведоха през 2003 г.

Айрис се изявява като успешен модел като е посланик на красотата на Dior и участва в кампании на Marc Jacobs, JW Anderson, Miu Miu и други известни марки. Появявала се е и на подиума на някои от водещите световни модни ревюта.

Тя вече е била и на корицата на британския Vogue, а Кейт Мос е нейна кръстница. Освен като модел, тя също е следвала стъпките на своите знаменити родители и е участвала в три филма.

Колкото до Трент, през последните години той беше романтично свързан с Хана Аткинс, но двойката никога не обяви официално, че има връзка. Александър-Арнолд е роден и отгледан в Ливърпул.

Самият Трент използва акаунта си в социалните медии, само за да говори за футболни въпроси пред своите 11 милиона последователи.

Говореше се също, че Трент се среща с Дуа Липа през 2021 г., но той самият опроверга слуха, като го нарече „странна клюка“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари