IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на принц Хари и Меган Маркъл може да станат работещи членове на кралското семейство

29 май 2024 14 40

Но дали те ще искат?

Снимка: БГНЕС

Известно е, че принц Хари и Меган Маркъл доброволно са се оттеглили от кралските си задължения. Но феновете на семейство Съсекс се чудят дали техните деца, Арчи и Лилибет, ще могат да носят титли в бъдеще и да се върнат в двореца, ако пожелаят.

Кралският експерт Джак Ройстън изрази мнение по темата: „Принц Джордж, вторият в линията за наследяване на трона, няма да има право действително да командва, докато не стане крал. Това вероятно ще се случи след много години, може би след 50 до 60 години, ако управлението на баща му принц Уилям продължи толкова дълго, колкото беше с Елизабет II.“

След това Ройстън спекулира с възможното бъдеще на двете деца на херцозите на Съсекс: „Въпреки това, след като Джордж стане крал, няма конкретна причина, поради която той да не може да покани Арчи и Лилибет да се върнат в родината на техния баща( както и на Арчи). В края на краищата те остават в линията на наследяване.

Принц Арчи и принцеса Лилибет в момента са шести и седми по ред за трона. С течение на годините ситуацията може да се промени – веднага щом децата на принц Уилям имат свои деца.

Но дали самите по-млади членове на семейство Съсекс ще искат да бъдат работещи членове на кралското семейство?

Според експерта, това преди всичко „зависи“ от тактиката на принц Джордж да поиска (или да не поиска) братовчедите си да се присъединят към BCS и дали Арчи и Лилибет приемат това предложение.

В момента родителите на децата не са в много добри отношения. Принц Хари така и не успява да се сдобри с по-големия си брат – принц Уилям, заради многото детайли в отношенията им, които достигнаха до широката аудитория заради интервюта и мемоарите му.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари