IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес обмисляла да осинови дете, преди да срещне Бени Бланко

30 май 2024 17 40

Дали двамата вървят в посоката да стават родители

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес не си губи времето, когато става дума за семейство, особено след новината, че бившият ѝ приятел Джъстин Бийбър очаква първото си дете от съпругата си Хейли. 

31-годишната актриса наскоро говори пред списание Time по време на галата „Най-влиятелни компании“, където разкри, че е планувала да осинови дете сама, ако не срещне правилния човек до 35 години. 

„Бях сама в продължение на пет години и много свикнах със ситуацията. Много хора се страхуват да бъдат сами и аз най-вероятно се измъчвах наум за около две години, защото бях сама, но после някак си го приех. След това се появи планът, в който си казах, че ще осиновя дете, когато стана на 35, ако дотогава не съм срещнала правилния човек“, казва Гомес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

В момента Селена изглежда е поставила на пауза тези мисли, след като преди година обяви връзката си с продуцента Бени Бланко. Двамата все още не са направили дебют на червения килим, но често публикуват общи снимки в социалните мрежи. По-рано през месеца Бланко отпразнува пускането на кулинарната си книга в компанията на Гомес, която пък сподели забавни кадри от празненството, на които се вижда как захапва торта с лика на гаджето си.

В интервю за Хауърд Стърн Бени обсъди възможността да създаде семейство с певицата.

„Тя е най-готината, най-милата, най-сладката. Наистина е моят най-добър приятел... смеем се по цял ден“, каза той. Когато беше попитан дали има възможност скоро да го видим с бебе в ръце, Бланко отговори „Това е следващата ми цел в списъка. Имам много племенници. Обичам да бъда около деца“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Стърн след това зададе въпрос за потенциална сватба и кога Бени смята да помоли Селена Гомес да му стане съпруга. Продуцентът успя да се измъкне от категоричен отговор, но заяви, че всеки път, когато погледне приятелката си, не може да си представи по-добър развой на живота. Когато водещият заяви, че предрича брак в близкото бъдеще, Бланко само каза „Да, аз също“.

Когато беше на събитието на Time, Гомес заяви, че Бени не може да лъже, така че всяка една дума в интервюто му със Стърн е била директно от сърцето.

„Оценявам всеки един момент с него. Не знам какво ни очаква в бъдеще, но знам, че той няма да отиде никъде“, категорична е певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Източник наскоро сподели пред списание ET, че Селена и Бени се вълнуват от идеята да създадат семейство и да се развиват в положителна посока. Той също така добави, че Бланко смята приятелката си за невероятна, а пък тя обича факта, че той дава всичко за хората около себе си и я поставя на първо място.

Що се отнася до одобрението на близките им, вътрешният човек казва, че всеки един от тях се надява тази връзка да продължи още дълго време. „Приятелите и семействата им виждат какво щастие е изписано по лицата им, така че просто стискат палци този рай никога да не приключва“, казва източникът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a ??? (@withloveselgomez)

Новината за бъдещо бебе Гомес-Бланко идва на фона на бременността на Хейли Бийбър. Моделката обяви, че очаква първо дете от съпруга си Джъстин, който пък има дълга романтична история със Селена. Двамата излизаха в продължение на 8 години, разделяйки се окончателно през 2018 година.

Освен за развитие в личния си живот, Гомес обмисля и такова в професионален план. В интервю за списание Time, на чиято корица застава, тя сподели плановете си за евентуално музикално турне.

„Нищо не ме прави по-щастлива от 90 минути с моите фенове, в които просто се забавляваме заедно“, каза тя и допълни, че шансовете са 50:50 за потенциалното ѝ завръщане към живите изпълнения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Причината, поради която не е сигурна дали иска да тръгне отново на турне, е огромното напрежение, което изпитва. „Подобни неща ме изцеждат емоционално. И изведнъж разбираш, че си заобиколен от хора, на които плащаш“, казва Гомес за самотата, която изпитвала по време на световните си обиколки.

Последното ѝ турне е през 2016 година в подкрепа на албума Revival. По средата обаче тя отмени оставащите си концерти, разкривайки че се бори с безпокойство и депресия в резултат на заболяването лупус.

Въпреки че живите изпълнения може и да не попадат в списъка на Гомес за близкото бъдеще, тя все пак не спира да работи, но пред филмовата камера. По-рано през месеца Селена беше част от филмовия фестивал в Кан, където представи най-новия си проект Emilia Perez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Във филма Гомес играе съпругата на страховития лидер на наркокартел Манитас (изигран от испанската актриса Карла София Гаскон), който издирва адвокатката Рита (Зоуи Салдана), за да му помогне да завърши операция за смяна на пола и да се превърне в жена, докато се опитва да се пенсионира.

В същото време Селена снима и поредния сезон на сериала Only Murders in the Building, където играе заедно със Стив Мартин, Мартин Шорт и Мерил Стрийп. Паралелно с това се разработва и продължение на детския сериал Wizard of Waverly Place, където актрисата влиза в ролята на Алекс Русо.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари