IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев отново влезе в болница – този път за операция

7 юни 2024 10 50

Възстановяването ѝ след инцидента с мотор продължава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Възстановяването на Нина Добрев след ужасяващия инцидент с мотор преди месец продължава бавно и славно. 

Повече от две седмици, след като сподели, че е пострадала след падане от мотоциклет, актрисата от „Дневниците на вампира“ разкри, че се е подложила на втора операция, която е минала успешно. Добрев публикува две снимки както в профила си, така и в историите си в Instagram, където написа, че се чувства доста притеснена преди медицинската интервенция. Първоначално сподели три отделни истории в социалната мрежа, за да разкрие своята перспектива преди операцията.

До този момент Нина не разказва повече за самия инцидент или точно каква е контузията или операцията ѝ. Единственото, което феновете знаят, е, че тя се е качила на черен мотоциклет, след което се озовава в болница с фрактура на крака. В момента Нина се лекува както у дома, така и в болницата, а за нея се грижи приятелят ѝ Шон Уайт.

В първата публикация 35-годишната звезда лежи в болничното легло, облечена в медицинска нощница и шапка, с леко воднисти очи, тъжна физиономия и сочейки с палец надолу. „Още някой да се страхува преди операция? Огромно бебе съм, когато стане въпрос за игли, кръв или процедури от какъвто и да е тип“, написа Добрев.

На второто стори Нина отново е в леглото, покрита с одеяла, а контузеният ѝ крак се показва изпод завивките. Тя написа, че е искала да направи последна снимка на крайника си, такъв какъвто е, преди да бъде издраскан и шит след операцията. Думите ѝ придобиха малко повече смисъл от последния клип, в който тя пише върху крака си „Да“, индикирайки, че това е правилният крайник за опериране.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Забавен факт – карат те да рисуваш върху крайника, който ще оперират, за да потвърдиш, че това е правилният (Тъй като предполагам, че се е случвало в миналото някои хирурзи случайно да са оперирали грешен крайник. Ужас!“, написа Добрев.

След операцията актрисата сподели как върви възстановяването й, създавайки публикация в Instagram. Тя включи снимка от операционната маса, този път давайки палец нагоре, за да покаже, че всичко е наред. Втората ѝ снимка е селфи, на което очите ѝ отново са леко воднисти, най-вероятно от упойката.

„Операцията беше успешна. Благодаря на всички, които ми изпращат мили съобщения, мисли, молитви и позитивни емоции. Усещам подкрепата и позитивната енергия. Значи повече, отколкото си мислите“, написа Добрев.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Няколко фенове и приятели изразиха своята подкрепа към Нина в коментарите под публикацията. Приятелят ѝ Шон Уайт написа „Всички те обичаме“. 37-годишният сноубордист е плътно до актрисата по време на възстановяването ѝ. Преди дни Нина сподели снимки и видеа от лечебния процес, разкривайки че вече е у дома и под грижите на любимия мъж. Тогава се видя как Уайт се опитва да развесели приятелката си, като танцува в блуза с надпис „Елена Гилбърт“ – героинята на Нина от сериала „Дневниците на вампира“.

Нина Добрев заведе младоликата си майка на Седмицата на модата в Париж 

Не Зендая, нито пък Риана, а Нина Добрев е принцесата на Париж

Нина Добрев за баланса във връзката си с Шон Уайт

До този момент не е ясно още колко време ще продължи възстановяването на актрисата, като тя се придвижва с патерици заради шината на крака. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

За още новини от света на здравето, звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари