IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър се появи с необичайна брада

12 юни 2024 09 00

Актьорът се носи в стил Върколак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брадли Купър беше видян на разходка из Ню Йорк в понеделник с доста странна визия, като според някои свои почитатели сега е напълно неузнаваем. 49-годишният актьор, който излиза с модела Джиджи Хадид от няколко месеца, се появи с брада, сякаш вдъхновена от героя на колегата му Хю Джакман във „Върколак“.

Необичайната брада на Купър, която се отличава с напълно обръсната зона в областта на брадичката, предизвика любопитството на минувачи и фенове, които се зачудиха дали това е модна прищявка, или визията е свързана с нова роля.

Актьорът и режисьорът на „Маестро“ беше сниман за последно с много по-нормална брада миналия петък, така че промяната може да е свързана с нов проект.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Според някои свои фенове номинираният за „Оскар“ холивудски хубавец е имал инцидент по време на бръснене. Някои потребители на социалните медии се пошегуваха с думите: „Имаме въпроси. Дали Брадли се е бръснал в 6 часа сутринта?“

Купър, който споделя 7-годишна дъщеря Леа с бившата си половинка – супермодел Ирина Шейк, с която излизаше от 2015 г. до раздялата им през 2019 г., напоследък се е съсредоточил основно върху бащинството и любовната си история с Хадид, с която бяха видени наскоро да се целуват на музикален фестивал.

Моделът и актьорът бяха видени заедно за първи път в началото на октомври 2023 г., като оттогава са почти неразделни.

Колкото до стила на брадата му, в интерес на истината, през годините Брадли се е появявал в различни стилове – от набола, тридневна брада – до доста по-дълга и гъста брада.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари