IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шанън Дохърти: Бившият ми съпруг само чака да умра

22 юни 2024 15 00

По думите й, Курт Исваринко не иска да плаща съпружеска издръжка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шанън Дохърти се надява, че ще получи съпружеска издръжка, тъй като месечният й доход постоянно намалява. 

Документи, цитирани от списание People, показват, че 53-годишната актриса все още не е получила исканата информация относно финансовите постъпления на бившия й съпруг Курт Исваринко от фотографската му професия. Тя твърди, че това забавя процеса на фона на прогресивното и раково заболяване. 

"Просто не е редно да се позволява на Курт да удължава развода ни с надеждата, че аз ще умра, преди той да е задължен да ми плати, докато той продължава да си живее живота и да бяга от отговорностите към умиращата си съпруга повече от 11 години", казва Дохърти в документите. 

Адвокатът на Исваринко оспори това твърдение, като каза, че той е предложил споразумение за уреждане на процеса още през октомври 20230 година, доказвайки че иска да намери адекватно решение, но Дохърти е отказала предложението. Актрисата подаде молба за развод същата година след 11-годишен брак. 

Катрин Хирсема, която е на страната на Исваринко, казва, че той не чака бившата му съпруга да умре. "Той иска най-доброто за Шанън и иска двамата да могат да загърбят този случай и да продължат напред", добавя тя. 

От своя страна, Дохърти твърди, че е отхвърлила предложените споразумения, тъй като те заобикаляли проблемите с оригиналните творби на бившия й мъж, създадени по време на брака, както и потенциалните печалби от изкуството му. В заявлението си актрисата пише, че иска 15 434 долара месечна съпружеска издръжка от фотографа, като твърди, че ще загуби здравната си застраховка поради безработицата си и намаляването на спечелените пари от сериала "Чародейки". 

Дохърти също така обвинява Исваринко, че води екстравагантен начин на живот, докато тя няма достъп до средствата, техния самолет или семейната им ваканционна къща в Тексас. "Курт е използвал самолета, харчейки хиляди долари в медицински центрове, магазини за бижута, Gucci и за полети... като същевременно твърди, че няма достатъчно средства, с които да ме издържа", гласи документът. 

Според документирани изчисления, средният годишен доход на Исваринко през последните три години е бил 672 916 долара. Това оставя "най-малко" 56 076 долара на месец за харчене, които адвокатите на Дохърти твърдят, че ще покрият съпружеската издръжка. 

Скандалът в „Чародейките“ – защо Шанън Дохърти плакала всяка вечер и кой я уволнява

Шанън Дохърти за чудотворния прогрес в битката с рака

Ракът покоси и мозъка на актрисата Шанън Дохърти

Същите тези изчисления показаха, че средният годишен доход на Шанън възлила на 259 708 долара, което включва работата й през 2021 и 2022 година, последващи плащания от повторно излъчване на проекти с нейно участие и когато е имала здравна застраховка. Към днешна дата тя твърди, че е спечелила малко над 25 000 долара, което, според нейните адвокати, показва значителен спад в доходите. 

Дохърти също така дължи почти 160 000 долара юридически такси и иска Исваринко да плати 130 000 долара за бъдещи такси, заедно с 10 000 долара за изчистване на текущия баланс, който тя дължи на своите адвокати. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари