IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни диети - Ъшър разкри, че не се храни в сряда

23 юни 2024 13 30

Ето как рапърът поддържа форма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните години Ъшър все по-често демонстрира завидната си физика и коремни мускули, а сега най-накрая разкри как поддържа перфектна форма. 

45-годишният певец говори за здравословния си режим в интервю за Wall Street Journal, където разказва подробно как типичната му ежедневна рутина започва със сок от целина вместо кафе и начините, по които осигурява време за умствена и физическа активност. Един забележителен аспект от режима на Ъшър е седмичното му гладуване - нещо, което той е възприел от баба си. 

Ето как Ъшър поддържа физичката и психиката си в цветущо здраве. 

Йогата е задължителна всяка сутрин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Ъшър започва всеки ден с преднамереност, като си поставя за цел да се събуди рано и да влезе в размишляващо и спокойно мислене. Казва, че някои дни може да посегне към книга и да чете, за да стимулира ума си. Друг ден може да се отдаде на тиха медитация, но най-често разчита на йогата за правилно събуждане. По думите му, практиката наистина помага за активиране на органите и ума, като кара тялото да се движи в правилната посока. 

Не пие кафе

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

"Всичко зависи от това как съм завършил предишната вечер. Понякога е подходящо да пийна мартини кафе", шегува се рапърът. Говорейки сериозно, той споделя, че обикновено сутрините му започват със сок от целина, в който включва още лимон, джинджифил, вода и лют червен пипер. 

Има любима закуска

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Певецът обикновено закусва с яйца, които яде след тренировка. В по-честите случаи си прави поширани или бъркани, а понякога добавя и сирене. Признава, че не обича да яде преди тренировка или друга физическа активност. Гледа да се разтяга, разхожда или да прави йога рано сутрин, да седи на слънце и да повдигне естествените си нива на топлина на тялото, след което да се насочи към храната. 

Не се храни един ден

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Ъшър сподели, че прави фастинг един ден всяка седмица. Той започва предната вечер и се уверява, че се хидратира през целия си гладуващ ден. Казва, че не го прави от религиозни подбуди, а е нещо, което е научил от баба си. Избира да не яде в сряда, като обикновено започва фастинга още около 23:00 часа на предната вечер, след което прекарва следващия ден само на вода. 

Сексапил, мускули и плочки – Ъшър по бельо за SKIMS

Ъшър и приятелката му посрещнаха бебе №2

Ъшър стана баща на дъщеричка

Не вдига много тежести

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Певецът обяснява, че тренировките му обикновено се фокусират върху укрепването на коленете поради предишна контузия. Тренировъчният му режим започва или с ходене, или с определени активиращи коленете упражнения и ходене назад, за да ангажира краката и глутеусите. Също така разчита на плуването и карането на колело, за да се раздвижи. Що се отнася до силовите тренировки, Ъшър не разчита много на вдигането на тежести. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари