IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След успеха на Супербоул, Ъшър се ожени за дългогодишната си приятелка

13 февруари 2024 17 50

Двамата са сключили брак пред майката на изпълнителя

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изминалият уикенд е бил доста положителен за Ъшър! 

45-годишният изпълнител беше в центъра на вниманието по време на полувремето на Супербоул в Лас Вегас, изпълнявайки най-големите си хитове в рамките на 13 минути. Към него се присъединиха Алиша Кийс, Лудакрис, H.E.R. и will.i.am, за да ни прекарат през 90-те та чак до наши дни. Освен че смени няколко костюма и накара целия стадион в Лас Вегас да стане на крака, Ъшър може да се похвали и с щастливо събитие в личния живот – вече е женен мъж

На 11 февруари, точно след края на Супербоул, рапърът е решил да заведе дългогодишната си приятелка Дженифър Гойкочеа в църквата и да ѝ се врече във вечна вярност. Двойката е разменила обети в Terrace Gazebo – отворена църква, в която се събират максимум 30 гости. Според официалното свидетелство за брак, майката на Ъшър, Джонета Патън, е била свидетелят на двойката. 

„Можем да потвърдим, че Ъшър и Дженифър Гойкочеа предприеха следващата стъпка във връзката си и се ожениха в неделя вечер в Лас Вегас, заобиколени от близки и приятели. И двамата нямат търпение за бъдещето, когато да отгледат заедно децата си и да изпълнят дома си с любов“, казва представител на двойката. 

След големия мач в неделя двамата бяха забелязани заедно из Лас Вегас, като тогава се видя и халката на Ъшър, която той носи на левия си безименен пръст. Съпругата му бе облечена в изцяло бял костюм, който включваше яке с паднали рамене, ластик на кръста и бял панталон с широки крачоли. От своя страна, рапърът бе облечен в бяло пухено палто с дължина до земята, което носеше върху черния си смокинг. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loverly (@loverly)

Дрехите на двойката накараха голяма част от феновете да сметнат, че снимките са направени точно след сватбената церемония и Гойкочеа е избрала костюм вместо булчинска рокля. 

Говорейки в интервю за списание People миналата седмица, Ъшър сподели малко повече за любовния си живот. 

„Вижте, когато намериш човек, за когото знаеш, че е чудесен партньор, естествено, че е чест и удоволствие да имаш възможността да споделиш живота си с някого, който иска да сподели живота си с теб и те обича, независимо от това кой си“, казва той.

Рапърът допълва, че с Гойкочеа са се отдали един на друг и са направили обещание да останат завинаги заедно заради децата. „Няма да е странно да се оженим. Все пак имаме вече устен съюз, разбирате ли ме?“. 

„И ще трябва да сме в живота на другия, докато умре, очевидно, защото имаме какво да споделяме. Това е красиво. Нашите деца. Но не само заради това. Наистина смятам, че имам прекрасен партньор, когото уважавам“, казва още Ъшър. 

Ъшър стана баща на дъщеричка

Ъшър говори за проблемите около славата

Той също така сподели за дълбоката връзка, която е създал с Гойкочеа по време на развитието си. „Започнах това приключение, намерих и се запознах с невероятен партньор, който се оказва и моят най-добър приятел и беше до мен през цялото време“, каза той по време на началото на връзката им, която започна след неговото пътуване из света, за да намери себе си, през 2018 година. 

Вече новите съпрузи посрещнаха първото си дете заедно, дъщеричката Совереин Бо, през 2020, последвана от сина им Сайр Катрело през 2021 година. Ъшър също така има още двама сина – Ъшър V и Навийд Ели, които споделя с бившата си съпруга Тамека Фостър. 

Гойкочеа и рапърът за първи път създадоха слухове за връзка, когато бяха заснети заедно на 40-ия рожден ден на Кийт Томас през юни 2019 година. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари