IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Шварценегер взе да кръшка на Майли

17 март 2015 08 03

Явно крушата не пада по-далече от дървото

Патрик с мистериозното момиче; Снимка: Splash News

Патрик с мистериозното момиче; Снимка: Splash News

Всички помним, че холивудският екшън герой Арнолд Шварценегер се оказа голям кръшкач, който съсипа дългогодишния си брак с Мария Шрайвър, след като се оказа, че има незаконен син-тийнейджър от домашната си прислужница.

Вчера в онлайн пространството пък се появиха папарашки снимки, на които се вижда как неговият снажен син - Патрик Шварценегер се прегръща с момиче по бански, докато е на почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико.

Патрик, който работи като модел, има 6-месечна връзка с поп звездата Майли Сайръс и двамата изглеждаха много влюбени и щастливи. Патрик побърза да отрече слуховете за изневяра, но очевидно Майли  не му вярва особено.

Снимка: Getty Images

Тази сутрин Сайръс е публикувала своя снимка с майка си Тиш в Instagram, а под нея е добавила многозначителна мисъл, която гласи: "Обградете се с хора, на които искате да приличате!"


На снимката 21-годишната певица пие коктейл маргарита и изглежда във видимо добро настроение.

Патрик пък е написал в профила си в Twitter следното опровержение: "Никога не бих направил нещо, с което да нараня моята приятелка."

Майли и Тиш; Снимка; Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари