IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна ли е Амал Клуни?

11 август 2016 10 20

Любовта между нея и Джордж е в разцвета си

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Любовта между Джордж и Амал Клуни е в разцвета си. Двойката продължава да се наслаждава на връзката си и бе уловена от фотографи да празнува на терасата на зашеметяващ имот с изглед към водата, в компанията на много приятели, съобщава Daily Mail.

По традиция, Амал привлече вниманието с перфектния си тоалет – бяла рокля на ресни. До нея Джордж бе спретнат в бледосин костюм с риза – кремав цвят. Знаменитостите пристигнаха до мястото с яхта.

Докато се качваха по стълбите в имението звездната двойка и техните гости бяха посрещнати от музиканти, които съпровождаха пътя им до градината. Унесен от хубавата музика Джордж хвана красивата си съпруга и я поведе в импровизиран танц, пише изданието.

Партито се състоя във вдъхновяваща околностите известна местна вила от 19-и век, разположена на западния бряг на езерото Комо в Италия.

Тя е собственост на благородно семейство Маркези ди Розано, което с основание се гордее с красивия си имот, който включва мозаечни подове, дървени стълбища и статуи  и фрески от края на 1800 г.

От толкова много любов и страст, медиите започнаха да се чудят бременна ли е Амал. Напоследък тоалетите на красивата госпожа Клуни като че ли не са съвсем прилепнали по тялото й, така тръгнаха и слуховете, че щастливата двойка очаква първото си дете. 

55-годишният Джордж не е имал деца до този момент, въпреки многобройните си връзки и първия си брак. 38-годишната адвокатка също не е ставала майка до този момент. 

Още през изминалата година семейство Клуни сподели, че са готови да разширят семейството си.

„Джордж и Амал вече опитват за дете. Те се похвалиха пред приятели, че обзавеждат специални детски стаи в домовете си в Англия и Америка. Двамата подготвят бебешка стая, спа, стая за игра и помещение за бавачка“, разкри преди време близък до звездите пред сп. Closer.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари