IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стоян стана №1 във „Фермата“, грабна 100 бона

19 декември 2016 08 00

Финци остана подгласник във втория сезон

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Стоян надделя над Финци и спечели втория сезон на „Фермата“, спечели също и голямата награда от 100 000 лева.

Във финалната вечер сили премериха Стоян, Серафим, Силвия и Галя, като победителят бе определен след четири кръга. Първо гласуваха 15-те отпаднали участници, като всеки даде по 1 точка за своя фаворит.

Вторият кръг пък бе време за битките между четиримата финалисти. Още в първата – голямото цепене на дърва, се получи изненада и напред дръпна Силвия. Тя бе най-добра и в беленето на картофите, а в надпреварата по стрелба най-точен бе Стоян.

В третия рунд и стопаните на фермата Ники и Бети направиха собствена класация, като това бе новост на финала. Според заслугите те разпределиха своите точки. Най-много получи Силвия, следвана от Стоян, Серафим и Галя.

Най-голяма тежест обаче имаше четвъртият кръг, в който гласуваха зрителите, като всеки процент подкрепа носеше по 1 точка.

Стоян заслужи първото място със 71 точки. Втори остана Серафим с 54, на трето място се нареди Силвия с 35, а Галя остана четвърта с 15.

Вторият сезон на „Фермата“ приключи, но вече е ясно, че следващата година ще има трети и вече записванията за кастинг са в ход.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари