IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годежът на Русата Златка отива в историята?

29 март 2018 06 10

Плеймейтката нямала намерение да се обвързва с Георги Валентинов

Снимка: Като две капки вода

Снимка: Като две капки вода

Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, независимо, че пред камерите играе щастлива жена. Тя прие пръстен от него в национален ефир, но според източници двамата били разделени от близо месец, твърди „Галерия“.

Предложението за брак било отчаян опит от страна на Георги да си я върне обратно, а Русата Златка пък приела от неудобство и за да не унижи гаджето си. След края на шоуто обаче плеймейтката му обяснила, че годеж няма да има.

Че годежът е бил театър и сватба няма да има, доказват и думите на плеймейтката малко преди предложението на Георги. На импровизирания от Рачков кастинг на сцената, Злати трябваше да си избере годеник. „Не избирам никого поради простата причина, че не искам да се омъжвам“, категорична бе плеймейтката.

„Истината е, че Георги планираше да ѝ предложи още преди месец, малко след като тя го заряза. После му дойде романтичната идея за „Капките“ и се свърза с всичките ѝ приятели, за да подготви голяма изненада. Изръси се 5 бона за пръстена, за да не се излага в медиите“, разказват дружки на Злати.

Самата тя засега запазва мълчание и отиграва въпросите как се чувства като обвързана жена с чувство за хумор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

13 ( преди 6 години )
ВСИЧКО Е заради реклама- и на шоуто и на Златка!!!НО...НЕ МОЖА ДА МУ ОТКАЖЕ НА СЦЕНАТА!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
дд ( преди 6 години )
Друго си е да си стара мома и да си хойкаш, да те бройкат и да се снимаш гола и да ти свалят шапка... тя женицата остарява, ама иска да е на ред с младите девойчета.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар