Кристен Стюарт и Робърт Патинсън имаха 3-годишна връзка, която се срина през 2013-а, след като папараци уловиха актрисата в интимни пози с женения тогава режисьор на филма „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс.

След тази случка звездите на вампирската сага „Здрач“, които се бяха превърнали в любимци на тийнейджърите по цял свят, се разделиха. След това Робърт имаше връзка с певицата FKA Twigs, дори се сгоди за нея, но двамата скъсаха в края на миналата година.

Последната година пък Кристен имаше връзка с ангела на Victoria’s Secret Стела Максуел, с която обаче, според последните слухове, вече не са заедно.

Преди няколко дни 27-годишната Кристен и 32-годишният Робърт са забелязани заедно в заведението в Шато Мармонт. Техен близък твърди пред списания OK!, че двамата са на път да дадат нов шанс на любовта си, тъй като искрата помежду им не е изгасвала никога.

„Кристен се надява, че Роб е сериозен, когато ѝ казва, че ѝ е простил за миналото“, казва източникът. Кристен и Робърт се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на „Здрач“ през 2008 г.