От новия сезон на VIP Brother не е изминала пълна седмица, но плеймейтката Нора Недкова вече се превърна в главно действащо лице. И си заслужи мястото в нашата рубрика „Бедствие на седмицата“.

Блондинката демонстрира пълно отсъствие на съобразителност и интелигентност. На първо място, защото въобще прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Само преди няколко месеца тя се изложи тотално в кулинарно предаване и ако имаше само дори чувство за самосъхранение – щеше да откаже поканата.

Но явно девойката или е закъсала за пари, или има някакво странно мнение за популярността. И си мисли, че с неадекватното си поведение ще спечели. Явно не е разбрала, че лошата реклама в нито един момент не означава добра реклама.

Още с първите си изяви тя демонстрира каруцарски език, който не подхожда на нито една жена. Ясно е, че с Кулагин не се траят, но да споменаваш „оная си работа“ в национален ефир е белег на нулево възпитание. Определенията „скандал“ и „плеймейтка“ вървят ръка за ръка, но и в този случай се изисква интелигентност, а не простащина.

Единственото положително нещо свързано с участието ѝ в риалитито е фактът, че ще се обогати фолклора в социалните мрежи. Закани, че тя „реже и беси“ и поканата другите участници да разгледат „Първа точка от дневния... член“ вече станаха хит. Посмяхме се на неин гръб и при опита ѝ да смуче пасирана храна с... лъжица.

Малобройният ѝ речников запас, жаждата за привилегии и популярност вече ѝ изградиха един доста нелицеприятен образ. Който ще ѝ гарантира малък „живот“ в светските среди, но това ще покаже бъдещето. Засега само попада в категорията „Бедствие“.