Приемствеността в музиката е нещо, което се предава в поколенията и определено не е случайна приказката, че генът си знае работата.

Именно история за приемственост разказват в новия си проект от арабското издание на Harper's Bazaar. Те събират на едно място Стивън Тайлър, Кание Уест, Кристина Агилера и други, за да ни представят великите икони на рок, поп и рап музиката.

Разбира се, те идват за специална фотосесия в компанията на своите деца, за да разкажат историята си, в какво вярват и за какво мечтаят. Вижте цитатите и специалните кадри, заснети от Марио Соренти за списанието.

Кристина Агилера

„Обичам да бъда мама мечка и да осигурявам подкрепа, сила и сигурност за моите деца и хората, които обичам. Знам, че над всичко, това е най-важната работа, която имам“

Ерика Баду

„Искам моите деца да използват даровете си в служба на другите. Това е, за да съм сигурна, че даровете им помагат за нещо по-голямо от самите тях. И да правят каквото кажа“.

Лив Тайлър

„Кланът Тейлър сам по себе си е вълча глутница, а баща ми ме определи като алфа-кутрето. Нашата връзка е дълбока и баща ми ни води по своя собствен, магически начин“

Кание Уест

„Надявам се моите деца никога да не загубят самочувствието си в обществото“

Парис Джексън

„Имам семейство, с което съм свързана кръвно и семейство, към което не съм. За мен семейството е като племе – хора в живота ти, с които си свързан на най-дълбоко ниво, които те карат да се чувстваш сигурен у дома, независимо къде из света си. Те ти казват „Не“, когато трябва да го чуеш и те обичат безрезервно от душа, нищо по-малко от това. Семейството е чувство“.

Брус Спрингстийн

„Най-добрият съвет към дъщеря ми – фокусирай се само върху това, за което наистина ти пука“

Стивън Тайлър

„Децата ми са най-добрите песни, които някога съм писал и техните мелодии хранят душата ми“.

Никол Ричи

„Баща ми и аз бихме направили всичко в името на смеха. Ако това означава, че сме част от шега, нека бъде така. Затворени в себе си, ние сме понита, жадуващи за шоу“