IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Комплекси: Колко тежи Кайли Дженър?

31 октомври 2018 14 30

Риалити звездата не успя да стопи килограми с диета и спорт

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Преди няколко седмици Кайли Дженър призна, че започва да изпитва комплекси заради теглото си, след като стана майка. Риалити звездата се оплака, че не влиза в старите си дрехи.

Естествено, феновете засилиха коментарите за нейната осанка. Както не крие и тя – след раждането на дъщеря ѝ Сторми, не успява да върне формата и обиколката на бедрата преди бременността. И дънките 25-ти размер (по родните стандарти – 40) вече не ѝ стават.

Дали Кайли е започнала да се чувства несигурна с новата си осанка? По всяка вероятност – да. Защото килограмите ѝ станаха обект и в един от последните епизоди на риалитито, в което участва цялото семейство Кардашян.

В ефир Кайли Дженър призна, че тежи точно 72 килограма.

След раждането Дженър започна диета, според която не можеше да надвишава хиляда калории на ден. Влезе и във фитнес залата, но очевидно усилията на звездата са отишли напразно. И тя се е примирила с факта, че трябва да подменя гардероба си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари