IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбата наближава: Приянка и Ник се събраха в Ню Делхи

23 ноември 2018 09 50

Празнуваха Деня на благодарността заедно

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас наближава. След като бяха разделени за кратко поради своите служебни ангажименти, двамата влюбени отново са заедно.

„Добре дошъл вкъщи, скъпи“, написа актрисата в Instagram, където качи снимка, на която е в прегръдките на своя любим.

Ник и бъдещата му съпруга вече са в Ню Делхи, където текат приготовленията за сватбата и няколко съпътстващи събития към нея (според индийските традиции).

Въпреки че е индийка, Приянка не пропусна да честити Деня на благодарността на своите последователи в социалната мрежа. „Честит Ден на благодарността... семейство... завинаги“, написа тя и сподели кадър от семейната ѝ вечеря, на която присъства и нейният годеник. Изглежда, че тя има голяма рода, защото масата около която са седнали е огромна.

По-рано бъдещата булка обясни в интервю, че певецът вече се чувства по-комфортно в нейния роден дом. „Първият път когато Ник дойде в Мумбай бях просто като екскурзовод. Сега, след пътуване номер 3, той свикна“, обяснява тя.

Източник: Instagram

Както вече знаете, Приянка и Ник ще се врекат във вярност на 1 декември. Сватбеното им тържество ще бъде в един от най-известните дворци в Индия. Според запознати, то ще струва близо 60 000 долара.

Четете още:

Сватбата на Приянка и Ник – в двореца Умайд Бхаван

Приянка празнува моминското си парти в „булчински“ стайлинг

Приянка и Ник свиха гнездо в къща за 6,5 милиона

Официално сгодени: Приянка и Ник празнуваха в Мумбай

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари