IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси полицайка: Дария Симеонова с ново амплоа

5 декември 2018 12 00

Актрисата провокира феновете с нови снимки

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Дария Симеонова се похвали с най-новата си роля. След като известно време споделяше снимки, свързани с майчинството, тя се похвали с най-новата си роля в киното. Актрисата качи няколко снимки, от които се вижда, че тя успешно се е превъплътила в образа на полицайка.

„Малко кадри от снимките на новия ни филм „Диви и щастливи“, написа тя и изтъкна, че в него си партнира с Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано и Димо Алексиев (на когото бе приятелка в „Откраднат живот“).

Дария, която е в страхотна форма само няколко месеца след раждането, е с вързана коса, тъмни очила и гледа в стил „лошото ченге“. На един от кадрите тя държи в ръце оръжие.

Много фенове на младата актриса я поздравиха във Facebook за външния й вид.

По-рано Луиза Григорова също сподели снимки от снимачната площадка и написа: „Огромно БЛАГОДАРЯ на целия многоброен екип, който стои зад това велико преживяване! Обичам ви всичките до един!“. Тя и Симеонова са близки приятелки.

Източник: Facebook

Недоспала, но щастлива: Дария Симеонова показа Макси

Дария Симеонова чукна 29

Яна Маринова из Македония. Ще покорява публиката там

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари