IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов в Spice Girls: Мел Би спала с Гери

27 март 2019 10 00

Бяхме млади, казва тя

Източник: Twitter

Източник: Twitter

Мел Би и Гери Халиуел от групата „Spice Girls“ са имали интимна връзка. Това призна една от тях в в шоуто „Life Stories“.

„Бяхме най-добри приятелки. Просто се случи. Кикотихме се и просто стана. Случи се само веднъж и няма да се повтори“, каза Мел Би и попита водещия дали е имал подобна забежка на младини.

„Сигурно Гери ще ме намрази за това, което ще кажа, особено когато сега е примерна съпруга и мъжът ѝ е такава важна клечка. Но е факт това, което ще кажа и само се надявам той да не е ревнив. С нея просто се случи да спим заедно веднъж. Разберете ме, тя има страхотни гърди, все пак“, каза още спайската.

Певицата, чието цяло име е Мелани Браун, се притеснява Гери и съпругът ѝ – пилотът от Формула 1 Кристиан Хорнер, да не я намразят след това признание.

Мел Би разкри още, че се е целувала с език с всички от „Spice Girls“. „Когато си сложих пиърсинг на езика, всички се целувахме. Но това бяха невинни целувки, просто защото ми беше интересно усещането. Нямаше нищо сексуално в тях“, добави тя.

Тениски на „Spice Girls“ разгневиха британците

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари