IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори заподозрян за смъртта на Мак Милър

27 септември 2019 17 40

Рапърът почина от свръхдоза преди година

Снимка: Getty

Втори заподозрян за смъртта на Мак Милър беше арестуван по-рано тази седмица. 26-годишният рапър, чието истинско име е Малкъмл Джеймс Маккормък почина от свръхдоза на 7 септември 2018 година. В понеделник, 36-годишният Райън Рийвс беше арестуван и обвинен като съучастник в смъртта на изпълнителя.

В дома на Рийвс са били открити хапчета, марихуана, пистолет, две пушки, както и огромно количество патрони. Той може да бъде освободен срещу гаранция от 50 хиляди долара. Това не е единственият заподозрян за смъртта на Мак Милър.

Мак

Райън Рийвс. Снимка: Reuters

По-рано този месец, Камерън Джеймс Пит беше арестуван и обвинен, че е допринесъл за фаталния край на рапъра. Той е продал на изпълнителя хапчета, които съдържали отровното вещество фентил два дни преди смъртта му. Очаква се делото му да започне другия месец.

На събитие, организирано в памет на Милър преди две седмици, баща му – Марк Маккормък, сподели, че арестът на Пит е донесъл на семейството лека доза успокоение. „Всички сме били млади и сме опитвали наркотици, включително и аз. Но сега светът е различен и ти трябва само една малка доза, много малка доза от фентанил и кокаин и си мъртъв. Това, което мога да ви кажа е само едно: Не го правете, не си заслужава риска“, каза в изявление бащата на Мак Милър.

Очаква се Райън Рийвс да се сдобие с официални обвинения тези седмици.

Гаджето на Мак Милър: Ще пазя спомена за теб

Ариана Гранде се грижи за кучето на покойния Мак Милър

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари