IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас се преборил с диабет тип 1

3 октомври 2019 12 30

Певецът се снима за корицата на „Cigar Aficionado“

Instagram

Ник Джонас имал диабет тип 1, заради който за малко не изпаднал в кома. Благодарение на това, че отишъл на лекар навреме, днес той е напълно излекуван. Това призна самият певец в откровено интервю за „Cigar Aficionado“.

Певецът се появи на корицата на изданието. Интересното е, че той е най-младата звезда, снимана с пура в ръка за „лицето“ на изданието.

27-годишният певец разкрива, че на 13 се почувствал зле и имал сериозни усложнения. Лекарите открили, че тялото му не произвежда достатъчно инсулин.

„Оказва се, че ако не бях отишъл в болницата, само 1 ден ме е делял от това да изпадна в кома“, обяснява той.

По думите на съпруга на Приянка Чопра, той е преживявал какво ли не, но борбата му с диабета е била доста плашеща, защото тогава бил тийнейджър.

Инсулинови инжекции, специална помпа и хранителен режим помогнали на младия певец да се справи с болестта.

Сега Ник Джонас иска да даде пример на много млади хора, които имат подобен проблем. По думите му, той никога не позволил на диабета да попречи на неговия успех.

„Обичам актьорството, защото постоянно ме държи в напрежение. С него никога не се чувствам на място, изцяло изпълнено с комфорт и точно това ми харесва“, споделя още любимият на Приянка Чопра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари