IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана пуска книга с над 1000 снимки от живота си

9 октомври 2019 17 40

Най-скъпото издание ще струва 5100 паунда

Снимка: Instagram

Риана не спира да допълва неща към своята биография. След като вече се доказа на музикалната сцена, тя влезе в киното (Ocean's Eight), пусна своя козметична и модна линия, сега певицата реши да зарадва феновете си и с нещо много по-лично.

Носителката на „Грами“ обяви в своя акаунт в Instagram. че скоро на пазара ще се появи нейна автобиографична книга, която ще съдържа повече от 1000 снимки. Те ще покажат как едно момиче от Барбадос се превръща в звезда и мултимилионер.

Книгата ще носи заглавието „The Rihanna Book“, а почитателите ще могат да се насладят на архивни снимки, кадри от концертите и светските събития, както и много лични снимки от живота на певицата.

Риана призна пред феновете си, че направата на книгата ѝ е отнела близо 5 години, но това е едно кимване към миналото и спомените, които тя е успяла да съхрани през времето. Феновете ще могат да избират между четири различни издания.

Най-достъпното е това, което струва 120 паунда. То включва само албума от снимки без допълнителни подаръци. Всяко от останалите три издания включва различни допълнения, както и разлика в корицата, които покачват цената. 

Най-скъпото издание струва повече от 5000 паунда. В комплекта, освен че ще получите албума със снимки на Риана, който е облечен в черна матова корица, но ще се сдобиете и с луксозна масичка за книги с 18-каратово злато. 

Но на света ще има 10 души, които ще могат да се похвалят, че притежават „Rihanna: Ultra Luxury Supreme“, която включва пиедестал от мрамор, правен в Португалия. Все пак за такава уникална творба като тази, трябва да имате и специално място за поставяне.

Цената на това удоволствие не е известна, но бройките вече са разпродадени, като една от книгите отиде при певицата Cardi B. 

Косите на звездите: Тайната на Риана 

Риана добави пълни манекени в колекцията си

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари