IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биляна Дол за Божинов: Заедно сме!

15 октомври 2019 15 00

Красавицата не успя да избяга от футболиста

Instagram

Подобно на кокошката, която бягала от петела, но от време на време се обръщала, за да е сигурна, че той продължава да я преследва, Биляна Дол се върна при Валери Божинов. Въпреки изневерите, които тя разкри преди няколко месеца, красавицата отново е в прегръдките на футболиста.

„Валери и аз вече не сме заедно. За съжаление, нашето общо пътуване, което за мнозина изглеждаше като сън, завърши. Направих всичко по силите си да бъда възможно най-добрият спътник – помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и той самият да бъде щастлив... Бях с него в паданията и по пътя обратно към върха... и в Китай бях с него... Но очевидно това не беше достатъчно и нагоните му се оказаха по-силни... Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговият инстинкт и необходимостта да го задоволи ме нарани като жена. Пожелавам му щастие в живота, но вече няма да намери друга жена като Биляна Дол, която да го обича и подкрепя безусловно. КРАЙ!“, написа Дол в началото на юли и затръшна вратата под носа на Божинов.

Въпреки уверенията, че всичко между тях е минало, сърцето на Биляна все пак се е размекнало и тя се е върнала при Валери.

Наскоро красавицата сподели нова снимка в социалните мрежи, на която е с бившия си. С нея тя потвърди, че чувствата ѝ към него не са изстинали и двамата искат да възстановят връзката си.

Преди да се разделят за няколко месеца, Биляна и Валери излизаха близо четири години. Двамата постоянно пътуваха между България и Сърбия. Предстои да видим дали ще успеят да запазят връзката си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари