IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво похапваш, Брад Пит?

17 октомври 2019 15 00

Актьорът поддържа форма със специален режим

Reuters

Пресни зеленчуци, протеини и някои добавки за тонус и здраве. На това разчита Брад Пит, за да поддържа тялото си във форма. Бившият съпруг на Анджелина Джоли продължава да спазва много от правилата за хранене, зададени от нея и все още е един от най-харесваните мъже в Холивуд.

За да пречисти тялото си от токсините, звездата стартира деня с половин литър вода, която изпива на гладно. Ако му отидете на гости, не се учудвайте, ако не поднесе тестени изделия за закуска. Той се задоволява само с похапването на сурови ядки, яйца, пие и специално приготвен протеинов шейк.

На обяд Брад Пит набляга на свежи салати, овкусени със зехтин и някои семена, богати на омега-3 и 6 мастни киселини.

Брад Пит

IStockphoto

Не си мислете, че той не яде месо, напротив, просто го оставя за вечерята. Обикновено го комбинира с кафяв ориз или зелена салата, може и да си позволи задушени зеленчуци понякога.

Пит споделя, че усети ли глад между храненията, се старае да го залъже с плодове или домашно приготвен чипс от тях.

Освен протеините, които приема чрез шейковете, бившият на Анджелина приема мултивитамини и минерали всеки ден, които са съобразени според нуждите му.

Смяна на караула: Новите секссимволи над 30

И както можете да предположите, актьорът все пак си позволява и някои вредни храни. Това става в така наречения „cheating day“, когато може да го видите да яде сладолед и дори чипс, но все пак гледа да не прекалява с количеството.

Хранителният режим на Брад Пит върви заедно с усилени тренировки. Той прави силови тренировки във фитнеса и посещава занимания по бойни спортове, за да извае мускулите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари