IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп се опита да се ожени отново, но...

18 ноември 2019 14 50

24-годишната му приятелка Полина Глен прецени, че вниманието й е в повече

Снимка: Reuters

След злополучния си брак с Амбър Хърд, на Джони Деп не му върви в любовта. Звездата от „Карибски пирати“ се раздели и с приятелката си Полина Глен, съобщи Контактмюзик.

Двамата се сближиха в началото на годината, но танцьорката е сложила край на връзката им и се е върнала в Русия. Според близки на двойката тя не е могла да се справи с вниманието на медиите.

56-годишният актьор бил толкова впечатлен от младата си приятелка, че дори бил готов да сключи брак с 24-годишната Полина. За нея обаче това било немислимо, тъй като актьорът бил твърде погълнат от съдебната битка с бившата си съпруга Хърд.

Преди брака с нея, Джони Деп имаше дълга и спокойна връзка с френската певица и актриса Ванеса Паради, която му роди две деца – 20-годишната Лили-Роуз и 17-годишния Джак. Когато е бил 20-годишен, Джони Деп се е оженил за гримьорката Лори Ан Алисън, но бракът им е продължил само две години.

Съвсем скоро Деп успя да спечели друга важна за него битка – тази с адвоката му и успя да прибере осемцифрена сума.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари