IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Въпреки неуспехите, готова за нова любов

9 декември 2019 11 30

„Обичах много, дори пукнатините в тези връзки са красиви“, споделя актрисата

Снимка: Reuters

На Дженифър Анистън не ѝ върви в любовта. След злополучния брак с Брад Пит, актрисата бе съпруга на актьора Джъстин Теру, но двамата решиха да поемат по различен път след 3 години брак през 2018 г.

Затова пък в интервю за „People“, където бе обявена за една от личностите на годината, звездата от сериала „Приятели“ коментира темата за личния си живот и разказа за своите чувства, даже намекна, че е готова за нови отношения.

„Защото това е фантастично. Абсолютно прекрасно.“, обясни Джен, имайки предвид любовта и допълни: „Наистина опознаваме себе си, като сме достатъчно уязвими, за да се влюбим“. Анистън добави, че „винаги ще си струва“ – „дори когато е уплашена, дори когато боли“. „Обичах много. И ми харесва фактът, че дори пукнатините в тези връзки все още са красиви. Не бих била днес тук, ако не бе всеки един от тях“, добави Анистън.

Актрисата има два несполучливи брака зад гърба си, като първия с Брад Пит бе от 2000 до 2005 г. Причина за раздялата им бяха снимките на „Господин и Госпожа Смит“, където Пит си партнираше с Анджелина Джоли и по-късно се ожени за нея. Джен бе съкрушена, но все пак имаше романтични изживявания и с колегата си Винс Вон и певеца Джон Майер.

С Джъстин Анистън все още има приятелски отношения. Той присъства на парти в дома ѝ в чест на Деня на благодарността. Освен това отново пред „People“ актрисата направи разкрития за преживяванията ѝ, които са я мотивирали да се сдобие с успех в кариерата ѝ.

„Говоря за себе си без страх и това се отразява и в работата ми“, разказа още тя, появявайки се на корицата на изданието и допълвайки, че се събужда с благодарност всяка сутрин.

Дженифър Анистън се появи през лятото на големия екран в „Murder Mystery“, където си партнира с Адам Сандлър, а на малкия екран тя се снима до колежката си Рийз Уидърспун в „The Morning Show“ на Apple TV.Снимка

Дженифър Анистън бе избрана за „Личност на годината“ от „People“ заедно с Мишел Обама, Дженифър Лопес и Тейлър Суифт като всяка от тях даде интервю за изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари