IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери става фитнес гуру

7 януари 2020 14 50

Актрисата съветва почитателите си в Instagram

Reuters

Нова година – ново тяло и сбогуване с излишните килограми. Това насърчава своите последователи Хали Бери. Актрисата е на 53, но никой не може да ѝ ги даде, защото се грижи за перфектната си форма.

Отскоро звездата предизвиква последователите си като качва свои мотивиращи снимки за спортуване.

„Добре дошли на първия #ПетъченФитнес на #2020! За мен няма по-важно от това да започна годината с хидротерапия! Нека да оставим токсините на 2019 зад гърба си!“, пише актрисата.

Бери е качила своя гореща снимка от банята – където си взима любимия топъл душ. Холивудската звезда споделя, че обожава парната баня, която помага при респираторни инфекции, подобрява циркулацията на кръвта и помага при раздразнение. 

Секссимволът предизвика феновете си да отидат на парна баня, след което да вземат студен душ, с което да започнат своята промяна през новата година. 

Хали Бери обяви, че всеки петък ще дава съвети в социалната мрежа. Те ще са отбелязани с хаштага #FitnessFriday (#ПетъченФитнес). По думите ѝ, ако някой иска да свали излишните килограми и да влезе във форма, не бива да се извинява с това, че няма време за фитнес или тренировки. Според нея, важно е желанието – ако го има, всеки може да постигне каквото желае дори и в домашни условия. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари