IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо спасил живота на удавник

12 януари 2020 13 30

Мъжът паднал зад борда на круизен кораб

Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо не успя да оцелее в „Титаник“, но пък явно се е научил да плува добре по време на снимките. Актьорът се превърна в герой по време на почивката си с Камила Мороне в Санта Барбара за Нова година. Той и група приятели са се включили в търсенето на човек, който е паднал от круизен кораб.

Всичко се случва на 30 декември, когато Ди Каприо осъзнава, че има човек в беда. Неговата лодка е единствената в района, в който е паднал туристът и актьорът не се поколебал да помогне с търсенето. Именно Лео локализира човека в беда и го качва на борда на плавателния си съд.

Мъжът е прекарал 11 часа във водата преди Джак от „Титаник“ да го спаси. Според вестник Sun, той е работил на круизен кораб и по време на инцидента е бил в нетрезво състояние. Явно е започнал рано-рано купоните по повод Нова година.

Само седмица след героичната си постъпка Ди Каприо беше на наградите „Златен глобус“, където неговият колега от „Имало едно време в Холивуд“ Брад Пит спечели награда за най-добър поддържащ актьор. Бившият съпруг на Анджелина Джоли не пропусна да благодари и на Лео по време на речта си.

„Той е истинска звезда. Невероятен е. Нямаше да бъда на тази сцена без твоята помощ, човече“, каза Пит, когато получи статуетката си.

Лео

Снимка: БГНЕС

Сега се очаква Лео да бъде номиниран и за награда „Оскар“ за играта си в „Имало едно време в Холивуд“, където освен с Пит си партнира и с Марго Роби, а режисьор е Куентин Тарантино. 

Лео ди Каприо: Грета Тунберг е лидерът на нашето време!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари