IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият коктейл на Салма Хайек

23 май 2020 10 30

Пълен с витамин С

БГНЕС/IStockphoto

Тя е актрисата, която мина 50-те, но остарява с финес. Не носи грим, не спазва драстични диети, но въпреки това изглежда зашеметяващо. Тя е Салма Хайек, която държи на естествената красота.

„Баба ми беше невероятна красавица. Почина на 96 години и нямаше нито една бръчка. Тя беше козметик и си забъркваше сама кремове и маски. Трябва да видите и майка ми как изглежда в момента. Семейството ни пази някои тайни“, обяснява актрисата за това как поддържа външния си вид.

Докато стои изолирана у дома заедно със своя съпруг Франсоа Анри Пино и дъщеричката, холивудската звезда определено не скучае. Освен че се грижи за домакинството и домашните си любимци, които са над 15, тя успява да поглези и себе си. Така например в края на деня обожава да изпие любимия си витаминозен коктейл.

Наскоро актрисата сподели видео в Instagram, в което показва стъпка по стъпка как приготвя въпросния коктейл, който всъщност е нещо като смути с алкохол.

Ето какви продукти са ви необходими за него:

– 1 киви;
– 1 лимон;
– 1 парче джинджифил;
– 1 малка бутилка газирана вода;
– листа от мента;
– стевия (подсладител, заместващ захарта);
– текила;
– лед.

Как да приготвите любимия коктейл на Салма Хайек?

Кивито е богато на витамин С, витамин К, витамин Е, фолиева киселина и калий. Ментата и джинджифилът са полезни за храносмилането. Ако в момента не можете да намерите киви, го заместете с портокал или ананас. За предпочитане е текилата да е от агаве, обяснява актрисата.

Хайек нарязва кивито и лимона на парченца. Същото прави и с джинджифила, с който не трябва да прекалявате, защото има по-пиперлив вкус. Слага ги в блендера и натиска докато се получи хомогенна смес.

След това актрисата слага листенцата мента, стевията и леда, разбива отново и накрая добавя газирана вода и малко текила. Отново пуска блендера и се получава страхотен леден коктейл.

„Той ще ви направи по-щастливи и спокойни“, обяснява актрисата. 

Пробвайте рецептата, продуктите за която може да намерите ТУК.  
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари