IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс с 12-а операция на бюста

14 април 2021 11 00

Върна се при стария си хирург след грешка в Турция

Снимка: BGNES

Кати Прайс няма спирачки… поне що се касае до уголемяване на гръдната ѝ обиколка. 42-годишният модел разкри, че е легнала под ножа за 12-и път с цел увеличаване на бюста. Операцията е била извършена в Брюксел и звездата е доста доволна от резултата. Хубавицата показа новите си гърди в Инстаграм, залагайки на дълбоко сребристо деколте.

„Много хора ме питат кое е най-доброто място за уголемяване на гърдите и това е клиниката на д-р Франк Пловиер. Преди време аз си коригирах бюста в Турция, което беше глупава грешка – гърдите ми изглеждаха ужасно. И затова се върнах при Франк с наведена глава и той ги оправи. Мога да кажа, че той е голям експерт и дори при него е доста по-евтино, отколкото на места във Великобритания. А също така клиниката му е невероятна. Благодаря ти, Франк, на теб и целия ти екип“, написа Прайс в мрежата.

За първи път Кати променя бюста си през 1998 г. С последната интервенция тя има общо 12 корекции на гърдите си и все още не е категорична дали вече е приключила с него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари