IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роналдо и Джорджина кръстиха дъщеря си Бела Есмералда

10 май 2022 10 50

Двамата лека-полека започват да се съвземат след смъртта на сина им

Снимка: BGNES

Снимка: BGNES

Кристиано Роналдо и партньорката му Джорджина Родригес кръстиха своята новородена дъщеричка Бела Есмералда, стана ясно от пост на звездите в социалната мрежа. Половинката на футболиста издаде името като сподели серия от снимки на своето новородено.

Малката се роди на 18 април като заедно с радостта от появата ѝ, Джорджина и Роналдо изживяха трагично и смъртта на нейното братче, което се появи без пулс. Звездите направиха публично изявление за личната си трагедия, като помолиха за разбиране журналисти и фенове. След като Джорджина беше изписана, цялото семейство се прибра у дома, където да скърби на спокойствие.

Роналдо зарадва феновете си дни по-късно със снимка, на която е гушнал бебето, а докато утешаваше половинката си, верните му почитатели станаха на крака и след минута мълчание в знак а съпричастност изпяха „Никога няма да си сам“, на мача между Манчестър Юнайтед и Ливърпул, който той пропусна.

Двете звезди бавно се съвземат след случилото се, като освен подкрепата на феновете си имат и съпричастността на техните близки, които се включиха активно в социалните мрежи след трагичната новина и дадоха ясно да се разбере, че са до тях и ги обичат силно.

Близки до Джорджина разкриха, че тя е съсипана, но е много силна жена и са уверени, че с всеки изминал ден, тя ще превъзмогва нещастието и скоро отново ще се усмихва искрено.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари