IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли отново удари Брад Пит

8 август 2022 18 00

Няма да миряса, докато не вземе пълно попечителство над децата

БГНЕС

БГНЕС

Следващия месец ще станат 6 години, откакто Анджелина Джоли шокира света като подаде молба за развод с Брад Пит. И макар двамата да са официално разведени от 2019, битката помежду им в съда продължава заради попечителството на децата им. Актьорът се бори за съвместно попечителство, но бившата му не иска и да чуе и според близки до звездата няма да има мира, докато децата й не станат пълнолетни.

„Изглежда, че Анджелина е твърдо решена да се бори до последно Брад да не получи съвместно попечителство над децата им. И тя няма да има мира, докато те не станат пълнолетни и няма да има шанс да бъдат под неговата опека“, коментира източник пред The Post.

„Анджелина постоянно атакува Брад и нарочно продаде дяловете си от общия им бизнес във винарната на купувач, който Пит не искаше“, добави той.

Брад Пит

Getty

В документи, представени в съда през юни, Брад твърди, че екссъпругата му „умишлено създава конфликти помежду им“. Там пише, че продала своите дялове от винения бранд Chateau Miraval  на руския бизнесмен Юри Шефлър, основател на водка „Столи“. Актьорът е категоричен, че той и Джоли са имали договорка никой да не продава дела си без одобрението на другия.

„Този бизнес е неговото бебче и той много се гордее с него. Пит инвестира всичките си приходи във винарната и в своето продуцентско студио Miraval“, добави близък до хубавеца.

Джоли БГНЕС

БГНЕС

Малко преди това, Джоли индиректно поиска разследване на агенти на ФБР, които се занимаваха с обвинението към Пит за  „агресивното му отношение“ към сина им Мадокс по време на полет. След това тя поиска да се разпита допълнително психолога, който даде одобрение си за съвместно попечителство на Пит над децата му с Анджи. Близки до бившите съпрузи твърдят, че тя има още „козове в ръкава“, които тепърва ще покаже.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари