IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и Уилям ще се местят в нов дом, подходящ за наследник

30 ноември 2012 15 05

Британският престолонаследник и съпругата му искат "по-сигурна среда" за бъдещото си дете

Уилям и Кейт; Снимка: Reuters

Уилям и Кейт; Снимка: Reuters

Принц Уилям и Кейт Мидълтън прекараха първата година от брака си в старомодна вила в Уелс, но сега смятат да направят за свой постоянен дом апартамент 1А от двореца "Кенсингтън" в Лондон. Жилището е с 20 стаи и е в процес на обновяване, който е на стойност 1.5 милиона долара.

"Кейт се стреми да сложи своя почерк на мястото с нещата, които закупи по време на последните си пътувания", казва вътрешен човек.

Изминалата година беше изключително натоварена за младото семейство и двамата вече смятали да понамалят темпото, за да могат да се сдобият с наследник. Доверен източник  каза пред списание Us Weekly следното: "Зачеването и отглеждането на бебе е основната причина да искат да се преместят. Дворецът е много по-сигурно и охранявано място."

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж сключиха брак на 29 април 2011, но вече на няколко пъти намекват, че искат дете възможно най-скоро. "Това е тяхната следваща стъпка - Кейт се надява щастливото събитие да се случи през 2013 година", допълва източникът.

Миналата година Обединеното кралство промени конституцията си и вече първородната дъщеря (ако е момиче) на Уилям ще може да отмъкне престола от чичо си Хари (по-малкия брат на Уилям), в случай че нещо се случи с баща ѝ. (Кралица Елизабет II е коронована през 1953 година, само защото не е имала никакви братя.)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари