IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни готов за президент

3 септември 2017 12 00

Актьорът призна, че би било забавно да застане начело на Америка

Снимки: Splash

Снимки: Splash

Преди време Джордж Клуни полушеговито сподели, че има амбиции да влезе в политиката, а защо не и да стане държавен глава на САЩ. След това сякаш би заден, но идеята изглежда не е отпаднала съвсем от дневния му ред. По време на представянето на лентата с негово участие "Suburbicon" на филмовия фестивал във Венеция, актьорът намекна, че би желал да смени Доналд Тръмп.

Запитан дали все още обмисля идеята да се пробва за президент на Америка, актьорът сподели:

"Дали искам да съм следващия президент? О, това би било забавно. Нека просто да кажа, че бих искал всеки друг да е следващият президент на САЩ. Ако може да застъпи веднага", коментира звездата, подчертавайки, че не е никак щастлив с управлението и политиката на Тръмп.

Откакто Доналд застана начело на САЩ, Джордж е един от най-смелите му публични критици. Преди броени дни той отново го захапа като заяви пред медиите:

"Стана пределно ясно, че този човек е неспособен да бъде президент на Америка. Добрата новина е, че останалите институции - пресата, съдът и сенаторите - доказаха, че страната може да продължава напред".

Клуни не е единствената звезда, която открито се опълчва на Тръмп. Наскоро дори риалити звездата Ким Кардашян си позволи открито да коментира действията му в новия брой на арабското Harper's Bazaar като заяви: "Дъщеря ми би била по-добър президент".

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари