IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт чисти репутация с писмо до феновете

12 ноември 2017 11 45

Певицата пусна нов албум с прочувствено писмо

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Тейлър Суифт пусна поредния си албум преди часове. Заглавието му е „Репутация“ и звездата „застрахова“ своята репутация като прикачи специално обръщение към феновете си в опаковката.

Често критикувана, че пише песните си за свои бивши, този път Суифт изпревари спекулациите като написа: „Моите грешки са използвани срещу мен, сърдечните ми несполуки са били забавление, а текстовете на песните ми са били определяни като „споделяне на прекалено лична информация“.

В дългото писмо-обръщение Тейлър продължава откровенията с: „Ето нещо, което научих за хората. Смятаме, че познаваме някого, но всъщност виждаме само версията, която този човек е решил да ни покаже. Може някой ден да срещнем този човек и да се почувстваме глупаво, че сме вярвали на тези безпочвени клюки“.

Суифт не се самозалъгва, че и този път слушателите на песните ѝ ще търсят вдъхновение в бившите ѝ, но този път не смята да коментира темата в детайли: „Този път няма да има повече обяснения, а само репутация!“.

А и може би не е нужно, защото феновете ѝ веднага намериха уликите. В песента „Gorgeous“ тя намеква за романса си с 26-годишния актьор Джо Олуин, с когото е във връзка от края на пролетта: „Ти си толкова прекрасен, че не мога да ти кажа нищо в лицето. Просто виж си лицето“. В парчето „Delicate“ пък пее: „имам гадже и той е по-голям от нас“, загатвайки за връзката си с Том Хидълстън. После продължава прочувствено, разкривайки притесненията си относно отношенията им, защото „репутацията ми никога не е била по-лоша“, но признава, че въпреки всичко просто го иска.

Дали и този път ще има възмутени и обидени или веднъж завинаги г-ца Суифт ще изчисти репутацията си?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари