IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджи с нова стратегия да изкопчи от Брад пари

13 август 2018 13 10

Прецакала се, че изчакала с брака

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли го е закъсала финансово и се опитва по всякакъв начин да изкопчи пари от Брад Пит под формат на детска издръжка. Наскоро актрисата дори поиска в съда той да увеличи паричния си ангажимент към децата и го обвини, че не го е спазвал досега.

Оказва се, че Пит е заел на екссъпругата си 8 млн. долара, за да си купи къща, което изглежда странно за звезда от нейния ранг, която би трябвало да има милиони. Освен това през последните две години той ѝ е платил около 1.3 млн. под формата на издръжка и досега тя не се оплакваше от сумата.

Брад и Анджи нямат предбрачен договор, което означава, че тя може да иска 50 % от натрупаното по време на брака им състояние. Проблемът е, че те се ожениха през 2014 – 10 години след като се влюбиха един в друг. Този факт облагодетелства повече Джоли, тъй като тя доста намали филмовите си ангажименти и Брад бе този, който докарваше стабилни суми последните години. Сега актрисата иска да се докопа и до парите му отпреди брака и за целта смятала да настоява, че двамата са имали финансово споразумение и във въпросния период.

От легална гледна точка това би било предпоставка да изисква повече пари при развода. Близки до Пит обаче смятат, че планът ѝ налудничав и че никой няма да ѝ повярва, защото в началото на романса им и двамата имаха много пари и не това е причината, която ги е събрала.

Интересното е, че те изчакаха да бъдат разрешени гей браковете в Калифорния, за да се венчаят. Това разкри самият Брад през 2006 г. За узаконяването на гей браковете в щата трябваха още 8 години и така двойката се венча през 2014-та. Ако Анджи бе натиснала за брак актьора през 2006 г, сега щеше да вземе много повече пари и имоти от него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари