IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откриха автоимунно заболяване на Ким Кардашян

12 септември 2019 14 40

Никой няма идеално тяло, споделя тя

Откриха автоимунно заболяване на Ким Кардашян

Ким Кардашян има автоимунно заболяване. Това става ясно в един от най-новите епизоди от нейното риалити предаване. В него тя научава за здравословния проблем.

Жената на Кание Уест разказва как изпитвала хронична умора почти всеки ден. Тя била съпроводена с изтръпване на ръцете и подуване на ставите.

„Събуждам се сутринта, ръцете са ми отекли. Въобще не ме слушат. Не мога да вдигна четката за зъби“, призна тя.

Най-известната от сестрите Кардашян разговаряла с майка си, която я посъветвала да не отлага прегледа при лекар.

В предаването за живота на Ким лекарят потвърждава диагнозата ѝ в ефир, по телефона, а тя се разплаква. До нея е сестра ѝ Кайли Дженър, която се опитва да я успокои.

Много фенове на звездното семейство бяха шокирани от епизода и споделиха, че не вярват, че Ким е болна. Някои се съмняват, че режисьорите са решили да вкарат драмата за автоимунното заболяване, което има различни проявления, за да засилят интереса към шоуто.

И докато някои се чудят дали новината е истина, новата модна линия на Кардашян жъне все повече постъпления. Само за няколко часа след пускането му на пазара, бельото "Skims" бе изкупено. Смята се, че риалити звездата е спечелила близо 2 долара. В един момент сайтът, на който се предлагат артикулите, се е сринал заради голямата му посещаемост. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Читателка ( преди 4 години )
"Смята се, че риалити звездата е спечелила близо 2 долара. " - Това си е цяло състояние.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар