IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шиниъд О'Конър с шокиращо разкритие за Принс

18 септември 2019 08 30

Покойният певец я искал за негово протеже

Facebook

Шиниъд О'Конър със шокиращо разкритие за покойния Принц. Тя призна в интервю за Studio 10, че изпълнителят я преследвал и дори се опитал да я пребие докато бил надрусан.

Ирландската певица, която вече е мюсюлманка и носи забрадка, призна, че е излизала няколко пъти с него. По думите ѝ, една от срещите им определено била „плашещото преживяване“, което ще помни цял живот.

„Срещнахме се веднъж, но не се разбирахме много добре, опитахме се да се сбием. Е, той се опита да ме бие, а аз се защитавах. Това не е шега, изобщо не е шега, всъщност беше много плашещо преживяване“, разказа тя.

По думите на певицата, Принс искал да я направи негово протеже, но тя категорично отказала. Тогава той се ядосал и действията му, продиктувани от наркотика, който взел, били странни.

O'Конър

Twitter

„Извика ме една вечер в къщата си и аз глупаво отидох сама, без да знам къде съм. Той ме извика там, защото току-що бях записала песента „Nothing Compares 2 U“ и той искаше да съм негово протеже“, продължава О'Конър.

„Нареди ми повече да не псувам в интервютата, които давам, но аз съм ирландка, а ирландците псуват през цялото време. Аз разбира се му казах къде може да отиде с тези заповеди“.

По-късно Принс се опитал да удари изпълнителката с възглавница. „Бягахме около колата му. Той се опита да ме удари с тази възглавница. Тогава трябваше да отида да звънна на нечий звънец на вратата. Това е, което баща ми винаги ми казваше да правя, ако попадна в подобна ситуация. Той беше зависим от наркотици по това време и никога не съм го виждала или чувала след това...“, казва още тя, но не пожела да разкрие подробности как са се стекли обстоятелствата по-късно.

„Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от момичетата от групата му беше в болница със счупени ребра по онова време“, каза още звездата.

Хитовата певица от 90-те обяви в края на 2018 г., че е приела исляма и започна да пее призиви за молитва. Оттогава настоява да я наричат Шухада.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари