IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким призна: Пълен контрол над социалните профили на децата ѝ

10 октомври 2019 08 40

Звездата иска да ги предпази от троловете и негативността

Снимка: Instagram

Ким Кардашян се превърна в суперзвезда и натрупа десетки милиони покрай участието си в семейно риалити и активния си живот в социалните мрежи, но самата тя призна, че няма да допусне това да се случи с децата ѝ. Поне докато са невръстни.

Брюнетката, чийто Инстаграм има над 148 млн. последователи разкри, че възнамерява да упражнява строг контрол над интеракцията на децата ѝ в социалните мрежи.

Хубавицата, която е майка на Норт (6), Сейнт (3), Чикаго (1) и Псалм (4 месеца) коментира пред Ройтерс, че осъзнава много добре негативното влияние от хейтърите в социалните мрежи и иска да предпази наследниците си от него. Звездата бе категорична, че ще следи изкъсо техните профили в мрежата, когато си създадат такива.

„Определено ще бъда от майките, които ще следят социалните мрежи и какво правят децата им в тях. Аз самата не знам какво е да растеш в ерата на социалните мрежи, по време на моето детство дори нямаше мобилни телефони. Има доста недостатъци, заобикалящи социалните мрежи, сред тях е негативността и хейтърството. Фактът, че имаш много последователи също им влияе“, каза г-жа Уест.

Преди да отнесе критика за лицемерие, тъй като тя самата до голяма степен е продукт на социалните мрежи, пищната хубавица потвърди, че има и доста позитивни аспекти от тях.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари