IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още една звезда зад решетките

5 ноември 2019 11 00

Джаред Падалеки се е сбил в бар

Снимка: Getty

Явно и звездите не са застраховани от силната ръка на закона. Това разбра актьорът Джаред Падалеки, който попадна в ареста за няколко часа. Той стана известен с ролята си на Сам Уинчестър от сериала „Свръхестествено“. Паделеки е бил задържан в неделя сутрин, след като се е сбил с двама души в бар в Тексас.

37-годишният актьор е бил освободен само няколко часа след ареста срещу парична гаранция. Според TMZ, Падалеки е ударил барман в лицето, след което бил изведен от приятел извън заведението. Това явно не се харесало на Сам от „Свръхестествено“, тъй като той ударил и своя придружител.

TMZ твърди, че актьорът не спрял дотук и нападнал и още един човек от бара. След като дошла полицията, той се опитал да им предложи сума пари, но това още повече разгневило служителите на реда. На Падалеки са му повдигнати три обвинения – две за нападение и едно за нетрезво състояние на публично място.

Осъдиха актьора Бил Козби за сексуално насилие

Засега няма официално становище от актьора, както и не се знае за кога ще бъде насрочено делото срещу него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари