IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата астрологична година иде: Как ще ни се отрази? (1 част)

17 март 2020 18 00

Тя настъпва на 19 март

IStockphoto

Новата астрологична година идва съвсем скоро! 20 март е голям ден за астролозите – тогава не само, че настъпва пролетното равноденствие, а ден по-късно започва сезонът на Овните.

След два дни Рибите ще отстъпят мястото си на Овните – първата зодия, с която идва и новата астрологична година. Кардиналният знак е изпълнен с енергия и храбросткачества, от които мнозина се нуждаят в момента. Управляван от Марс, Овенът ни дава възможност да поставим ново начало така както растенията се разлистват с пристигането на пролетта.

Слънцето се премества в Овен и дава много перспективи пред различните представители на зодиака. Ето какво да очакват всеки ден:

астрологична карта,

Pixabay

Овен

Честито, Овни! Сега е времето да излезете напред и да покажете какво можете, казва астрологът Лиза Стардъст. По думите ѝ, точно сега е важно те да не крият своя ентусиазъм, предприемчивостта и оптимизма си, а да ги предадат на повече хора. Качествата им на ръководители също ще са им от полза в тези трудни дни.

Телец

Телците обожават пролетта и с настъпването на новата астрологична година трябва да отделят повече време за себе си. Цветовете на разлистващата се природа действат положително на Телците, които дори и да са изолирани вкъщи, мислят оптимистично. Те ще мечтаят за релакс сред зеленината и това ще ги вдъхнови за нови проекти.

Близнаци

С настъпването на новата астрологична година, Близнаците ще могат да допринесат с опита си, колкото и да е скромен той. Дали на работното място или в офиса, тяхната дума ще бъде чута. Според астрологията, сезонът на Овните е време, през което Близнаците да се отдадат на доброволчески инициативи и докажат, че не са толкова разсеяни за колкото ги смятат.

Рак

Нова възможност за кариерно развитие се отваря пред Раците. Независимо от затрудненията, предизвикани от коронавируса и изолацията, Раците ще успеят да излязат от черната серия, в която бяха изпаднали през последните месеци. Късметът ще бъде на тяхна страна, но не бива да празнуват, защото ги чака още много работа.


Лъв

Време ви е за почивка! Лъвовете, които са много изпълнителни, се нуждаят от малко развлечения – като повече срещи с приятели и пътувания, но в момента това е невъзможно. Трябва да използват свободното време, за да развият творческия си потенциал и научат нещо ново, което да използват в работата си. Представителите на тази зодия могат да впрегнат увереността и великодушието си, за да подкрепят своите близки, които имат затруднения заради социалната изолация. Не е нужно да ги хвалят, за да го направят.

Какво да очакват останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари