IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които умеят да печелят пари

24 април 2020 18 30

Те са способни „да газят“ за финансови облаги

Снимка: Istock

Богатството може да е порок само в утопичните общества. Кой би се чувствал зле, ако е осигурен финансово?

Има ли определени зодии, на които разположението на звездите и планетите им дава по-голям финансов шанс?


Телец

Когато става въпрос за пари, Телците са един от най-целеустремените знаци. Богатството и притежаването на имущество са сред топприоритетите им. В живота им е много важно да са спокойни финансово, да имат комфорт и удобства. Рано или късно Телците постигат целта си – натрупване на значителен капитал. Ставайки собственици на солидно състояние Телците не са склонни да хвърлят и лев на вятъра. Те не са стиснати, просто са разсъдливи и винаги харчат с умисъл.

Рак

Раците и парите са много свързани. Представителите на тази зодия са много пестеливи, но не си мислете, че ги събират за охолен живот. Техните разбирания са, че трябва да трупат капитал като застраховка. И да се съхранява за черни дни. Понякога обаче се увличат и губят чувство за мярка. И пестеливостта във всекидневния живот започва да граничи с алчност.

Лъв

Лъвът е максималист към всичко, включително и към парите. И иска да има много. Обича да живее на широка нога, да носи скъпи дрехи, да кара кола последен модел. Обикновено домът на Лъвовете е пример за елегантност и лукс, в който липсва всякаква скромност. Неговите приятели знаят, че могат винаги да вземат заем от Лъва, и то в голям размер. Въпреки че Лъвовете се славят с неограничените си финанси – те все пак не са неограничени. А широките им пръсти буквално могат да ги докарат и до ръба на бедността. Въпреки това, енергичните Лъвове бързо намират начини да подобрят нещата и да се завърнат към лукса.

Скорпион

По природа Скорпионите са родени победители, умеещи да постигат своето. Те имат безгранична увереност в собствените си способности и по пътя към целта си са в състояние да преодолеят всички препятствия. Така че почти винаги се получава това, което искат. По отношение на парите се отнасят сравнително спокойно, но все пак те обичат комфорта, дори лукса. И оценяват свободата и независимостта, която има един човек с много пари. Ако си поставят за цел да забогатеят, Скорпионите ще я постигнат.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари