IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, на които ще им върви с парите през май

4 май 2020 18 30

Ето кои ще имат финансови постъпления

Pexels

Дойде и сезонът на Телците. С настъпването на месец май и ретроградния Плутон, представителите на определени зодии ще се сблъскат с някои предизвикателства. За едни се очакват промени – както в личен, така и в професионален план.

И тъй като мнозина се чудят как ще се справят със сметките по време на пандемията, ето на хората от кои зодии ще им върви с парите през май:

коте, късмет

Pexels

Телец

Хората от този знак винаги са се стремели да живеят така, че нищо да не им липсва. Те са готови на всичко, да имат просперитет и да бъдат спокойни. Предпочитат да живеят в зоната си на комфорт. За тях парите са ценен ресурс.

През този месец Телците ще бъдат демотивирани и притеснени за финансовите си постъпления. За известно време ще са объркани и стресирани, но после ще се осъзнаят и ще измислят план, чрез който да постигнат целите си. Упоритостта им ще им донесе финансови постъпления.

Дева

За Девите парите никога не са били на първо място, но притежават качества, чрез които умеят да печелят по-лесно.

На родените под този знак може да се наложи да започнат от нулата през май. Благодарение на стратегията си за успех, те ще си извоюват своя просперитет и няма да им се налага да взимат заеми. Това, че се самоусъвършенстват, ще им донесе финансовата стабилност за месеца.

Скорпион

Лидерските качества на Скорпионите са силната им страна през май. Що се отнася до пари, те са много взискателни и прецизни.

Скорпионите умеят да общуват с хората и с идеите си могат да привлекат всеки на своя страна. Вярват в способностите си и имат самочувствие, с което ще спечелят нови проекти, които ще им донесат повече приходи.

Козирог

Представителите на тази зодия са големи работохолици. За тях няма невъзможни неща. Те са мотивирани и се раздават в името на общото благо, което през този месец ще бъде оценено подобаващо.

Много Козирози ще бъдат стимулирани финансово заради работата си. Това може да им донесе врагове, но те не бива да се тревожат, защото винаги имат едно наум и не се доверяват на всеки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари